Pofásan néz ki így a weblap?
Tudom, még nincs sitemap, bla bla, bla..
viszont azt szeretném megtudni hogy passzolnak-e a színek egymáshoz amik az oldalon vannak... tehát összességében mi az amin változtatnom kellene, illetve mi az, ami jól van megoldva.
Link: [link]
Nem egy bonyolult honlap, de úgy pofás. Ami zavaró számomra, hogy a menü div-je teljesen átlátszó, mégis van árnyéka. Kicsit olyan így, mintha valamiféle grafikai hiba lenne, mintha nem töltődne le a háttere a menüsornak.
Kicsit a logó is magányos ott fent.
Köszönöm a válaszokat!
Ez csak egy demo page, mivel készítem az oldalt localhoston. Köszönöm a válaszokat! :)
Én pedig 1440x990-es monitoron úgy látom, hogy a Felhasználónév és Jelszó inputja kilóg a divből.
overflow: hide. De akkor a lekerekítés is rossz, a mértetét pixelben határozd meg, ne százalékban! (a divnek)
Hát, menünek nálam sincs...
De az UNBAN KÉRELEM és ilyesmi hosszúak szépen betördelődnek és két sorban jelennek meg, és így persze kilógnak a divjükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!