Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Pofásan néz ki így a weblap?

Pofásan néz ki így a weblap?

Figyelt kérdés

Tudom, még nincs sitemap, bla bla, bla..

viszont azt szeretném megtudni hogy passzolnak-e a színek egymáshoz amik az oldalon vannak... tehát összességében mi az amin változtatnom kellene, illetve mi az, ami jól van megoldva.

Link: [link]

2014. jún. 7. 07:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A szöveget se olvasd, kómásan írtam. :)
2014. jún. 7. 07:44
 2/11 anonim ***** válasza:
A kinézet egész jó, a bejelentkezés gomb kicsit kiüt a környezetéből, de a probléma, hogy hiába kattintok Firefox 29.0 (Ubuntu) alatt, (Build identifier: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux i686; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0), csak /# lesz a lap végén mindig. Semmi sem változik, bár ha így is akartad egyelőre, akkor nem szóltam...
2014. jún. 7. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a random background egész nagyot dob...!
2014. jún. 7. 08:41
 4/11 2xSü ***** válasza:
100%

Nem egy bonyolult honlap, de úgy pofás. Ami zavaró számomra, hogy a menü div-je teljesen átlátszó, mégis van árnyéka. Kicsit olyan így, mintha valamiféle grafikai hiba lenne, mintha nem töltődne le a háttere a menüsornak.

Kicsit a logó is magányos ott fent.

2014. jún. 7. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:
A menü a világos hátterek előtt nehezebben olvasható.
2014. jún. 7. 10:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ez csak egy demo page, mivel készítem az oldalt localhoston. Köszönöm a válaszokat! :)

2014. jún. 7. 12:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, először úgy volt, hogy a jobb rész divemben csak a bejelentkezés volt, aztán a bejelentkezésbox egy külön div lett, így más tartalmat is oda tudok pakolni, aztán így éjfél körül lehet benéztem, hogy ott hagytam az árnyékot.. :) köszönöm h szóltál.
2014. jún. 7. 12:57
 8/11 A kérdező kommentje:
uh, most nézem, hogy a menünek androidon nincs háttérképe..
2014. jún. 7. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Én pedig 1440x990-es monitoron úgy látom, hogy a Felhasználónév és Jelszó inputja kilóg a divből.

overflow: hide. De akkor a lekerekítés is rossz, a mértetét pixelben határozd meg, ne százalékban! (a divnek)

2014. jún. 7. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát, menünek nálam sincs...

De az UNBAN KÉRELEM és ilyesmi hosszúak szépen betördelődnek és két sorban jelennek meg, és így persze kilógnak a divjükből.

2014. jún. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!