Ha készen van a HTML fájlom és van egy Domainem, akkor hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Készítettem HTML-el egy honlapot amit szeretnek feltölteni véglegesen a netre, de az a baj,hogy még soha nem csináltam ilyesmit.
Itt van a Domainemnek az oldala és ide kéne feltöltetni az odlalamat, de fogalmam sincsen az egészröl,hogy öszinte legyek...
Nagyon örülnék neki,ha valaki tudna nekem segíteni.
Elöre köszönöm!
2014. jún. 1. 17:33
1/4 anonim válasza:
Szerezz egy FTP progit, pl FileZilla. Abba írd be a tárhelyhez kapott felhasználónevet, jelszót és magát a címet. A publikus mappába (már ha mutat külön ilyet) felöltöd (behúzod a jobb oldali ablakba) a html fájlodat amit "index"-nek kell elnevezni. Ezek után működnie kéne.
2/4 A kérdező kommentje:
Es kell valamit csinalni, ha a Domainon meg van egy masik oldal ?
Mert nem teljesen uj ez a Domian, ezen meg egy regi oldal fut (ami mar nem kell...)
2014. jún. 1. 17:58
3/4 anonim válasza:
Csak simán kitörlöd az FTP progiban az összes fájlt ami nem kell aztán felteszed az újat. Ugyan úgy működik mintha saját gépedre tennél fel dolgot csak ez rajta lesz a neten.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kiprobalom :)
2014. jún. 2. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!