Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » CSS, és/vagy HTML-ben valaki...

CSS, és/vagy HTML-ben valaki segíteni?

Figyelt kérdés

[link]

Két fő problémám van:

- a fejléc és a posztok közti nagy gap, illetve azon belül a logót, illetve a keresést valahogy értelmesen pozícionálni

- illetve akárhogy erőlködök nem tudom a táblázat bordert láthatlanná varázsolni.

Igazából egy haladónak két perces munka, remélem valaki tud nekem segíteni. :)

Előre is köszönöm.

(Kérésre természetesen megosztom a CSS-t és a html-t is, de ha valaki tudja a megoldást, annak nem hiszem, hogy ennek megszerzése gondot okozna:)

2014. jún. 1. 15:44
 1/5 Tengor ***** válasza:

A kereses osztállyal jelölt div-ne belüli form felső margója túl nagy (118px) ezt ha 0-ra veszed, akkor a keresés mező normális helyre kerül.

Aztán azt utána következő div, aminek az id-je header 100 px magas, de tartalom nincs benne. Vedd 0-ra és akkor jól fog kinézni.

2014. jún. 1. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezer hála, a gap már eltűnt, de a keresés továbbra is ragaszkodik a bal odlali margóhoz. Tipp?

Illetve a table borderre nem tudsz valamit?

Köszi mégegyszer!

2014. jún. 1. 17:31
 3/5 A kérdező kommentje:
A table-t végül megoldottam htmlből, már csak a keresőt kéne valahogy a test széléhez igazítani.
2014. jún. 1. 17:49
 4/5 anonim válasza:
Mármint pontosan hova? :)
2014. jún. 2. 13:28
 5/5 anonim válasza:
Szuper oldal ez! hol/hogy csináltad? de szerintem nézzén tutorialt
2014. jún. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!