Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki tud nekem ajánlani egy...

Ki tud nekem ajánlani egy egyszerű magyar nyelvű bannerkészítő oldalt, vagy programot?

Figyelt kérdés
Olyan bannert szeretnék készíteni, amire saját képet, ha lehet többet is fel tudok tölteni, szöveget, és természetesen kattintható legyen.
2014. máj. 22. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Gimp, kattinthato = html-ben berakod a kepet egy <a> tagbe
2014. máj. 22. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocs, de ezt nem egészen értem. Amatőr vagyok ezen a téren. Kösz!
2014. máj. 22. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

#1-es válasza kifejtve:

1) A banner egy kép, ezért elkészíthető bármilyen képszerkesztő programmal, pl. Gimp-el.

2) A képet belerakhatod a HTML kódodba.

3) Ha a kép köré <a> tag-et raksz a HTML-ben, akkor kattintható lesz.

Ha ez nem megy, nézz utána a HTML alapjainak, mielőtt egyáltalán honlapot indítasz.

2014. máj. 22. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Kösz, de én nem egészen ilyenre gondoltam, online bannerkészítő (ingyenes), mint pl. az idealbanners.com, vagy magyar, ingyenesen letölthető bannerkészítő program.

Amit már használtatok, és jó is.

2014. máj. 23. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Jóságos Atyaúristen.

Bannerkészítő? Jól van... De ember, minek van weboldalad, ha nem érted azt sem, amit látsz rajta?

Igazából bannerkészítő úgy baromság, ahogy van, mert hát bevallhatjuk, hogy nehezen fog neked beleírni a weboldaladba ftp-n keresztül a pont jó helyre, megfelelő pozícióba.

2014. máj. 23. 15:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem weboldalt akarok készíteni, csak egy bannert, amit más ki tud tenni a saját weboldalára. Ennyit kérdeztem.
2014. máj. 24. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Bannershop gif animátor
2014. máj. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!