Milyen szerintetek ez a TUMBLR?
Mi a véleményetek a TUMBLR oldalamról ^^? Jöhetnek az építő jellegű kritikák :)
Építő jellegű, szakmai:
1.) A legtöbb ember nem szereti az automatikusan induló zenét, a legtöbbje menekül az ilyen oldalról. Én is egyből azt kerestem, hogy hol lehet kinyomni, és sajnos nem is egyszerű megtalálni a rózsaszín háttér előtt a fehér gombokat.
2.) A legtöbb ember nem szereti, ha a jól megszokott kurzorát (legyen az nyilacska, egy kéz v. egy levágott emberi fej) lecseréli egy oldal
3.) Miért nézze meg valaki az oldalad, ha azokat a képeket a neten is megtalálja?
Személyes: innen onnan letöltögetett képekből kár egy újabb oldalt csinálni, hogy majd aztán valaki innen töltse le a képeket és tegye a saját lopott képei közé.
Tengor kollega válaszával egyetértek.
Kiegészítésként azt hozzátenném, hogy a tumblr-oldalak nagy többsége - tisztelet a kívételnek! - koncepció nélküli "összeszedek pár cuki képet, amiben szerelemről van szó, meg van rajta pár trendy cucc, meg szerepel rajta Justin Bieber, és huuu, akkor nekem lesz tumbis oldalam - a barátnőim az osztályban meg fognak pukkadni!" jellegűvé degradálűdnak.
Nem egy fotós naplóként szolgál (Mint például egy zenekar Tumblr-oldala: [link] ), nem egy adott témát dolgoz fel (Itt például ipari és építészeti téma van feldolgozva - bár itt is csak be vannak dobálva a képek, de legalább egyfajta koncepció alapján: [link] ), hanem csak úgy növeljük az Interneten megtalálható képek redundanciáját némi replikációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!