Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen szerintetek ez a TUMBLR?

Milyen szerintetek ez a TUMBLR?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a TUMBLR oldalamról ^^? Jöhetnek az építő jellegű kritikák :)

[link]

2014. máj. 19. 19:15
 1/8 Tengor ***** válasza:
100%

Építő jellegű, szakmai:

1.) A legtöbb ember nem szereti az automatikusan induló zenét, a legtöbbje menekül az ilyen oldalról. Én is egyből azt kerestem, hogy hol lehet kinyomni, és sajnos nem is egyszerű megtalálni a rózsaszín háttér előtt a fehér gombokat.

2.) A legtöbb ember nem szereti, ha a jól megszokott kurzorát (legyen az nyilacska, egy kéz v. egy levágott emberi fej) lecseréli egy oldal

3.) Miért nézze meg valaki az oldalad, ha azokat a képeket a neten is megtalálja?

Személyes: innen onnan letöltögetett képekből kár egy újabb oldalt csinálni, hogy majd aztán valaki innen töltse le a képeket és tegye a saját lopott képei közé.

2014. máj. 19. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Számomra ezzel a színösszeállítással olvashatatlanok a szövegek. Nem látni a menüpontok neveit.
2014. máj. 19. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmit sem tesz hozzá a világhoz a blogod, csinálj inkább valami értelmeset.
2014. máj. 19. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
A másik amit az első hozzászóló is írt, végig azon gondolkodtam hogy jó-jó, de minek?
2014. máj. 19. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
16 év alatt külön engedély kellene az internetezéshez.
2014. máj. 20. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem csak korhatárhoz kötném. :)
2014. máj. 20. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
IQ-teszt? Miért ne. Kínában holnap már be is vezetik!
2014. máj. 20. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Tengor kollega válaszával egyetértek.

Kiegészítésként azt hozzátenném, hogy a tumblr-oldalak nagy többsége - tisztelet a kívételnek! - koncepció nélküli "összeszedek pár cuki képet, amiben szerelemről van szó, meg van rajta pár trendy cucc, meg szerepel rajta Justin Bieber, és huuu, akkor nekem lesz tumbis oldalam - a barátnőim az osztályban meg fognak pukkadni!" jellegűvé degradálűdnak.

Nem egy fotós naplóként szolgál (Mint például egy zenekar Tumblr-oldala: [link] ), nem egy adott témát dolgoz fel (Itt például ipari és építészeti téma van feldolgozva - bár itt is csak be vannak dobálva a képek, de legalább egyfajta koncepció alapján: [link] ), hanem csak úgy növeljük az Interneten megtalálható képek redundanciáját némi replikációval.

2014. máj. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!