Hogyan kell? 2 kérdés
Figyelt kérdés
1. Van olyan a weboldalon pl. ebneveldén hogy ha egy felhasználó rákattint arra hogy megveszem és vissza megy az oldalára akkor megkapja amit megvett. Hogyan?
2. Vannak oldalak ahol a felhasználónak külön oldala van (itt is az ebneveldét hozom példának) Hogy a saját kutyái vannak az oldalán stb. Hogyan?
2014. máj. 18. 11:53
1/4 anonim válasza:
1. Megvételkor eltárolja az elemet session-ben vagy adatbázisban, a saját oldalára visszalépéskor meg ezt kiolvassa.
2. Adatbázis. Van felhasználó tábla, van kutya tábla és van kapcsolat közöttük. 1-N kapcsolatnál a kutya táblában van felhasználóID mező, N-M kapcsolatnál meg van egy kapcsolótábla felhID,kutyaID mezőkkel.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az előző válaszolónak. Még egy kérdésem lenne. Ha nekem is "lenne" egy ebneveldém akkor én ezeket a,kérdésben leírtakat hogyan valósíthatnám meg?
2014. máj. 18. 13:42
4/4 anonim válasza:
Vagy úgy, mint én: tanulsz webről.
De az neked nehezen fog menni, hisz a kérdést is kiírtad, nem pedig rákerestél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!