Szeretnék megtanulni weblapot készíteni, mit ajánlotok, HTML, PHP, stb?
Magyarul sajnos nem tudom, en mindent angolul tanulok informatikabol, kiv. egyetemen, ott magyarul. De w3schools nagyon jo a valid HTML-re, XHTML-re.
PHP-t 12 evesen tanultam meg php.net-rol. Vannak ott magyarul is cuccok, de az talan nem eleg. Nem olyan bonyolult az angol leiras, 12 evesen angolul tanultam. Ha meg programozni akarsz, angolt ajanlatos megtanulni. Neten olvasgatsz, filmeket nezel angolul (eloszor felirattal, aztan angol felirattal, majd anelkul), nagyon sokat segit.
Egyebkent ha mar jol megy az angol, a Wrox Press PHP konyve allitolag nagyon jo. Ajanlott egyebkent meg a HTML es a PHP melle a MySQL, JavaScript es az AJAX ismerete (legalabbis az alapjai). SQL-re tuti szukseged lesz. JavaScript es AJAX nem letfontossagu, viszont erosen ajanlott.
19/F
Én ajánlok oktatóvideót, [link]
mostmár pár ezer forintért beszerezhetőek, jóminőségü anyagok megéri azt a pénzt. Én is igy szereztem meg az alapismereteimet.
HTML el érdemes kezdeni a tanulást.
en se nagyon ertem de a multkor rajottem.
Ha meg mindig nemtudod megprobalom elmagyarazni
Kezdd a HTML-lel! Az egyszerű. (Crazy-But-Real.Com) Aztán jöhet a PHP :)
Amúgy PHP nincs HTML nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!