Mekkora napi látogatottsággal lehetek elégedett egy egy éve működő weblap esetében? (Otthon, kert, hobby témában)
Ne haragudj, de azt hogy te mivel leszel elégedett, azt csakis te tudod.
Pénzt akarsz vele keresni? Akkor bármekkora is, nem lehetsz elégedett.
Egy honlap seo-zása nem ér véget soha, a jó helyezésért folyamatosan dolgozni kell. A téma teljesen irreleváns, a célközönséget kell elérned, és folyamatosan "zaklatni", hogy állandóan képben legyél.
Egy folyamatosan frissen tartott, jól seo-zott oldal egy év alatt több százezres egyedi látogatókat is elérhet, de ennek rengeteg feltétele van, és ezekért nem feltétlenül kell fizetni sem.
Egyetértek #1-el, teljesen szubjektív dolog. Én a napi 10-20 látogatásomnak is örülök, mert látom, hogy ismeretlen embereket érdekel amit írok, rám találnak Google-ből. Ha csak 1 embernek is segítettem a tippjeimmel, amiket megosztok, már megérte.
Próbálkozom népszerűsítéssel újabban, de nem szegi kedvem, hogy csak ennyi látogatóm van.
Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
A saját kedvtelésemből kezdtem írogatni, mert rengeteg képem és hozzájuk fűződő mondanivalóm is volt, amit szerettem volna megmutatni. És elkezdték megtalálni a lapomat, ami inspirál arra, hogy még szebben és jobban csináljam. Eléggé ingadozó a nézettség. Ma pl. rossz idő van és az emberek csak virtuálisan kertészkednek, ahogy elnézem lehet akár 1000 lapkérés is.Volt már ilyen. Aztán meg van hogy 5-600.
Semmiféle üzleti szándék nincs mögötte, és nem is szándékozom belőle pénzt csinálni, sőt még fizetek is a reklámmentességért, mert nekem számít, hogy ne rondítsák el a ronda villódzó reklámok.
Pusztán kíváncsi voltam létezik-e bármiféle statisztika e tekintetben.
Van egy honlapom, amit teljesen kedvtelésből készítettem (több, mint 10 éve, de közben többször átalakítottam, megújítottam). A városunkat ábrázoló régi amatőr fotók láthatók rajt, amit néha bővítek, ha sikerül szerezni újabb (régi) képeket. Ingyenes tárhelyen van, ami pedig állítólag nem előny. A látogatottsága eléggé változó, havonta 200-500 között van általában. Én teljesen elégedett vagyok vele, mivel - ha az éveket is figyelembe veszem, amióta megvan - még mindig van iránta érdeklődés.
Igaz, semmiféle üzleti érdekem nem fűződik hozzá, és akkor sem esnék kétségbe, ha kevesebben látogatnák.
Kétségben én sem esem, akármennyien is nézegetik az oldalt, hisz mint írtam csupán kedvtelésből indult, álmomban sem mertem ilyenre gondolni, hogy ennyien rákattintanak. A statisztika szerint egyébként egy látogató 3 oldalt néz meg és 5% a visszatérők aránya.
Köszönöm a válaszokat és a véleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!