Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mekkora napi látogatottsággal...

Mekkora napi látogatottsággal lehetek elégedett egy egy éve működő weblap esetében? (Otthon, kert, hobby témában)

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 18:05
 1/7 Drone007 ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de azt hogy te mivel leszel elégedett, azt csakis te tudod.

Pénzt akarsz vele keresni? Akkor bármekkora is, nem lehetsz elégedett.

Egy honlap seo-zása nem ér véget soha, a jó helyezésért folyamatosan dolgozni kell. A téma teljesen irreleváns, a célközönséget kell elérned, és folyamatosan "zaklatni", hogy állandóan képben legyél.

Egy folyamatosan frissen tartott, jól seo-zott oldal egy év alatt több százezres egyedi látogatókat is elérhet, de ennek rengeteg feltétele van, és ezekért nem feltétlenül kell fizetni sem.

2014. máj. 4. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek #1-el, teljesen szubjektív dolog. Én a napi 10-20 látogatásomnak is örülök, mert látom, hogy ismeretlen embereket érdekel amit írok, rám találnak Google-ből. Ha csak 1 embernek is segítettem a tippjeimmel, amiket megosztok, már megérte.

Próbálkozom népszerűsítéssel újabban, de nem szegi kedvem, hogy csak ennyi látogatóm van.

2014. máj. 4. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocs ha hülyeséget kérdeztem.

A saját kedvtelésemből kezdtem írogatni, mert rengeteg képem és hozzájuk fűződő mondanivalóm is volt, amit szerettem volna megmutatni. És elkezdték megtalálni a lapomat, ami inspirál arra, hogy még szebben és jobban csináljam. Eléggé ingadozó a nézettség. Ma pl. rossz idő van és az emberek csak virtuálisan kertészkednek, ahogy elnézem lehet akár 1000 lapkérés is.Volt már ilyen. Aztán meg van hogy 5-600.

Semmiféle üzleti szándék nincs mögötte, és nem is szándékozom belőle pénzt csinálni, sőt még fizetek is a reklámmentességért, mert nekem számít, hogy ne rondítsák el a ronda villódzó reklámok.

Pusztán kíváncsi voltam létezik-e bármiféle statisztika e tekintetben.

2014. máj. 4. 21:31
 4/7 Lajos54 ***** válasza:

Van egy honlapom, amit teljesen kedvtelésből készítettem (több, mint 10 éve, de közben többször átalakítottam, megújítottam). A városunkat ábrázoló régi amatőr fotók láthatók rajt, amit néha bővítek, ha sikerül szerezni újabb (régi) képeket. Ingyenes tárhelyen van, ami pedig állítólag nem előny. A látogatottsága eléggé változó, havonta 200-500 között van általában. Én teljesen elégedett vagyok vele, mivel - ha az éveket is figyelembe veszem, amióta megvan - még mindig van iránta érdeklődés.

Igaz, semmiféle üzleti érdekem nem fűződik hozzá, és akkor sem esnék kétségbe, ha kevesebben látogatnák.

2014. máj. 4. 21:35
 5/7 Lajos54 ***** válasza:
Az előbbi kommentedet olvasva jegyzem meg: a lapletöltés nem azonos a látogatók számával! Az csak azt jelzi, hogy egy-egy látogató több oldalt is megnéz. Ezért az természetesen jóval több, mint a tényleges látogató. De ez egyben azt is jelenti, hogy nem csak meglátogatják, hanem időt töltenek el rajt, több oldalt megnézve.
2014. máj. 4. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Kétségben én sem esem, akármennyien is nézegetik az oldalt, hisz mint írtam csupán kedvtelésből indult, álmomban sem mertem ilyenre gondolni, hogy ennyien rákattintanak. A statisztika szerint egyébként egy látogató 3 oldalt néz meg és 5% a visszatérők aránya.

Köszönöm a válaszokat és a véleményeket

2014. máj. 5. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:
És egy kérdés: dinamikus IP-m van. A visszatérésem abszolúte lekérhetetlen egy cookie hiányában.
2014. máj. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!