Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Olvasna valaki iylen blogot?

Olvasna valaki iylen blogot?

Figyelt kérdés
Szóval nem rég kezdtem el egy blogot, könyv, anime, és sorozatkritikák, valamint játék ismertetők vannak/lesznek rajta. A kérdésem , hogy van keletje egy ilyen blognak, és ha igen akkor hol reklámozzam ? Nem feltétlenül azért írtam ki ezt a kérdést, hogy linkeket kérjetek, csak tudni szeretném, hogy hol lehetne reklámozni és egyáltalán érdekel-e bárkit is mostanában az ilyesmi. Sanjon nem túl nagy a blogom látogatottsága, és még egy vélemény sem érkezett, nem tudom hogy azért -e mert senki nem talál rá , vagy mert csak egyszerűen rossz, de azért megér egy próbát a reklámozása :) Elére is köszönöm a válaszokat :)

2014. máj. 2. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, senki nem talál rá SEO hiányában. Meg ha belinkeled, az is kiderül, hogy csak senki sem szeretné-e elolvasni.
2014. máj. 2. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

kirakod a fészbukodra, twitteredre, guglipluszra stb. ahol látják, hogy van ilyened. ingyen reklám :)

Egyébként szerintem blogot nem másoknak kell íni, hanem magadnak. Ha elolvassák vagy hozzászólnak, az egy plusz öröm. Szerintem :)

2014. máj. 5. 18:49
 3/3 anonim válasza:
Facebook-on egy csomó blogos csoport van. Belépsz az egyikbe kilinkeled és kész :)
2014. máj. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!