Ha nyitnék egy blogot, lenne aki olvasná, netán kommentelne is?
Filmes-könyves-videójátékos-pankrációs témában gondoltam (tudjátok, amilyenből van vagy kilenc millió), de emellé becsúszna azért egy-egy egyedibb bejegyzés is, akadnak elvetemült ötleteim.
Igazából volt már efféle blogom, de nem reklámoztam orrba-szájba, így konkrétan senki nem tudott róla, hogy létezik. Ezt meg meguntam. Szóval újrakezdés előtt érdeklődök pár helyen.
Egyébként, ha már megvan, hogyan népszerűsíthetném? Tudom, bannercsere, csak az a gond, hogy én ehhez nagyon nem értek.
Egyébként valahogy így írok, ha érdekelne bárkit is:
Elismerem, nem vagyok egy tehetség, de koromhoz képest (16) szerintem tűrhető.
Még valami: rühellem a túlművelt kritikusokat, habár néha nekem is vannak érdekes megnyilvánulásaim. De én nem sznob vagyok, inkább csak őszinte.
Igaz, de persze filmek terén sem olyanokra gondoltam, hogy Transformers vagy Lord of the Rings, inkább azok vannak betervezve, amikről nem nagyon van magyar nyelvű ismertető.
Téma azért jöhetne pár, ha szükséges, továbbképzem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!