Joomla 3.3 frissítés backenden keresztül hogyan?
Mert hogy csak a 3.2.4 frissítést kínálja fel. szerveren php 5.4.4, tehát a Joomla 3.3 mehetne fel. Problémás ftp-n feltöltögetni, one click upgrade lenne jó.
Ha lefrissítem a J3.2.4-re akkor, utána lesz 3.3 frissítési lehetőség?
Vagy a Joomla 3.3-at csak csomagból lehet feltenni vagy frissíteni?
Lefrissítettem a 3.2.4-re erre a frissítés után kiírja:
"Your site has been successfully updated. Your Joomla version is now 3.3.0."
Na most akkor ez hogy is van? Ez egy bug? Vagy akkor lefrissítette 3.3-ra?
Azt nem tudom, hogy felfogja-e dobni neked a 3.2.4-3.3 frissítést de am van ilyen patch [link]
De lehet egyszerűbb ha ezen az oldalon megkeresed a neked valót, és Bővítménykezelőnél a Csomagfájl feltöltésel felrakod mintha csak vmi modul lenne.
Lefrissítette 3.3-ra, csak nem jelezte ki. Csak a 3.2.4-et jelzi, annak is akinek 3.3-ra frissít automatikusan.
Gondolom lecsekkolja a php verziót, és ha nagyobb vagy 5.3.10-es akkor automatikusan 3.3-ra frissíti a Joomla rendszert, csak épp nem írja. Mondjuk nem értem miért nem csekkolja élből a frissítés előtt a php-t és annak megfelelően írná ki, hogy mire fog frissíteni, na de ez legyen a legnagyobb gond.
Igen, ellenőrzi a belső update rendszer a PHP verziódat, majd a megfelelő Joomla! kiadást telepíti:
PHP 5.3.10 alatt Joomla! 3.2.4
PHP 5.3.10 felett Joomla! 3.3.0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!