Szerintetek érdemes lenne elinditani egy ilyen szerepjátékot? (leirásban)
Egy olyan szerepjátékra gonldotam,amely hasonlit a Való Világ-hoz!Csinálnék egy oldalt(G-Portal) és oda lehetne jelentkezni!Minden nap lennének különböző témák,melyeket a chat-en lehetne vitatni!Majd a hét végén lenne egy kiválasztás és aztán egy párbaj,amit a eldöntenénk!
Na mit szóltók,jó ötlet? :)
Szerintem jelentkeznének rá bőven.
Csak olyanra kell megcsinálni, hogy fel is akarják keresni.
Több okból sem:
Első körben, a tartalom problémája: Hol fogsz olyan technikai háttérrel olyan műsort csinálni - és főleg miből? - ami olyan tartalmat szolgáltat amit keresne a jónép?
Második körben, a valóvilág jellegű reality show műsormodeljének nagyon sok elemét levédette az RTL csoport ezért jogi problémákkal is meg kell küzdeni
Harmadik körben, G-portál? Oké, hogy kevés invesztálással próbálkozol de azért Te sem gondolhatod, hogy egy sokszázmilliós produkciót lekoppintva 0 forintból szerezz magadnak egy fogyasztói kört akik netán még fizetnének is a tartalomért? Pláne egy ilyen ingyenes amúgy igencsak korlátolt megjelenéssel?
Végül, de nem utolsó sorban. Szerintem elég magyar kínlódik már az ilyen reality show-k miatt. Ha te szereted menj Te is bazári majomnak és légy boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!