Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress nem küld levelet miért?

Gabesz9997 kérdése:

Wordpress nem küld levelet miért?

Figyelt kérdés

Mai nap folyamán elkezdtem készíteni a online webshopomat és mikor regisztrálok egy ál felhasználót és mikor rámegyek, hogy elfelejtettem a jelszavamat beírom az emailt kiírja, hogy email kiküldve de a levél nem érkezik meg.

Hogy oldjam meg, hogy kiküldje a levelet.

1 plugint használok a Woocommerce-et. Legfrissebb Wordpresst használok. Válaszokat előre is köszönöm

#e-mail #Wordpress #nem küld levelet
2014. márc. 1. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom, localhoston futtatod és nincs beállítva a phpmailer. A másik lehetőség az, hogy a tárhely ahol üzemelteted a rendszert szintén nem állította be a phpmailert. Nézted amúgy a spam mappát a levelezőben?

Amúgy gyakori probléma az is, hogy a magyarok szeretik a freemail és a citromail-es e-mail címeiket használni, amik köztudottan nem globálbarát mailszolgáltatók. Kishazánkból küldött leveleket 99%-ban fogadják de sok mást nem.

Reggelj egy gmail-es címet aztán azzal próbáld. Ha azzal sem megy akkor az első két lehetőség áll fennt.

Bár még az is lehet, hogy csak kivágtál egy űrlapot aminek nincs feldolgozása. (:

2014. márc. 3. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi ATW.hu nál vagyok ingyenes felhasználó és gmail al próbáltam. Nem volt a spam mappában. De a szolgáltató nem engedi csak a fizetős tárhelyesek érhetik el. De köszönöm válaszát ment a zöld kéz. TÉMA ZÁRVA
2014. márc. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!