Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Bármilyen webtárhelyre fel...

Bármilyen webtárhelyre fel lehet tölteni Wordpresst?

Figyelt kérdés
Mármint bármelyiken tudom használni? Vagy van ahol lekorlátozzák, hogy csak a drágább csomagban tudd használni?

2014. febr. 24. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan táron tudod használni, ahol van PHP futtatási lehetőség, és kapsz MySQL-t. Bár lehet PostgreSQL-lel is futtatni, de azt drágábbhoz szokták adni. Lényeg, hogy ha szerepel a tár leírásánál, hogy van PHP és MySQL, akkor tudod használni.
2014. febr. 24. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
IGEN
2014. febr. 25. 00:24
 3/4 anonim ***** válasza:

szinte bármilyen webtárhelyre fel lehet tölteni, mint ahogy előttem szóló is írta, van minimum PHP-MySQL -je.

Viszont azt tudnod kell, hogy nem minden tárhelyen érhetőek el bizonyos szolgáltatások, vagy pl. extra csomagban van engedve, találkoztam már többek közt ilyennel pl. rewrite modul esetében.

Illetve egy Wordpress eléggé szerver igényes tud lenni, főleg ha tele kerül különböző modulokkal, pluginekkel.

Ilyenkor a PHP/MySQL tárterületen kívül, gyakori probléma a memória limit is.

Sok osztott szerveren ezt elég minimálisra leszokták venni (láttam már olyant is hogy 8-12MB volt), extra csomag vásárlása esetén megnövelik.

Ez utóbbi szokott a leggyakoribb probléma lenni, azon felül hogy Q. lassú, főleg ingyenes vagy nagyon olcsó tárhelyeken.

De kérdésedre is válaszolva.

Igen, bármilyen tárhelyre feltöltheted. (ha van elég tárterület)

Nem, nem korlátozzák le hogy kimondottan WP -t ne tudj futtatni.

(De előfordulhat hogy túl terhelt, lassú, nem érhető el minden PHP funkció, esetleg memória limites, főleg olcsó tárhelyeknél)

2014. febr. 25. 06:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. febr. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!