Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a Dataglobe...

Mi a véleményetek a Dataglobe hosting-ról?

Figyelt kérdés
Szerintem egy szar, lassú, gyakran kihagy és nem működik, válaszadásra 30-ből 29-szer nem méltatnak...

2014. febr. 18. 16:24
1 2
 11/12 PeterK88 válasza:

Az egész egy nagy sz*r!

Én már vagy 2 éve nem vagyok az ügyfelük, mivel kb 15 weblapom üzemelt náluk és mindig volt probléma. Korábban többen dolgoztak ott, de odáig jutott a dolog, hogy már senkit nem lehetett elérni. Egyszer több napra leálltak a dolgaim, és felcsaptam a google-t, mivel nem tudtam egyszerűen kapcsolatba lépni velük. Nem kell sokáig kutatni, hogy megtaláld: Balogh Patrik székesfehérvári lakos a cég tulajdonosa. Facebookon is megtaláltam, akkor még a telefonszáma is ki volt téve (Jelentkezzen privátban akinek szüksége van rá, szívesen megadom!). Hetekig zaklattam akkor, mire visszaállítottak egy biztonsági mentést. Ekkor úgy felhúztam magam, hogy másik szolgáltatóhoz mentem. Mondanom sem kell, hogy írtam egy mailt, melyben közöltem a céggel a problémáimat és hogy ne állítsanak ki új számlát, mert nem kívánom igénybe venni a továbbiakban a szolgáltatásukat. Nagyon jól prezentálja a dolog, hogy mennyire olvassák az emailjeiket is: hónapokig kaptam a felszólítót, hogy fizessen be az elmaradásomat...hát szép...

Nem értem, hogy működhetnek így? Senki nem szólt még a fogyasztóvédelemnek miattuk? Nincs fent egy telefonszám sem a weboldalunkon. Ez nem ütközik valami féle törvénybe?

2018. jan. 5. 09:50
 12/12 anonim válasza:
Sziasztok! Azt a hibát követtem el, hogy rendeltem náluk egy tárhely csomagot, meg egy domain nevet. Ennek már négy napja. A tárhely csomagról azonnal kiállították az éves számlát, de a domain név azóta sincs regisztrálva. Mit tegyek? A levelekre nem válaszolnak, telefonszám nincs stb. Igen tudom hogy Balogh Patrik a tulaj, de működik még egyátlalán ez a cég?
2018. jún. 6. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!