NO COST WEB HOST tárhelyemt miért kerül olyan sok időbe hogy aktiválja?
Figyelt kérdés
Március elején kértem tőlük tárhelyet azóta még még nem volt hajlandó aktiválni még függőben van igaz 0 USD$ regisztráltam de nagyon lassúak.amúgy szuper csak az ügyintézésről elfelejtkeznek.2013. márc. 30. 09:33
1/18 anonim válasza:
Ha nem fizetsz semmit, akkor mégis mit vársz? :)
2/18 anonim válasza:
Supportot meg ilyesmit felejtsd is el.
3/18 A kérdező kommentje:
Ö$USD tárhely pontosan mit kara?'gB-os FREE
Itt mit kellene fizetni?
2013. márc. 30. 15:42
4/18 anonim válasza:
Ingyenes webhost = szar. Javaslom havi 2-3 ezer forintod szánj rá. (Tudok javasolni nagyon jót, leesik az állad.)
5/18 A kérdező kommentje:
Várom a javaslatokat.
2013. márc. 30. 17:48
6/18 A kérdező kommentje:
Ingyenes 0$ USD tárhely miért szar?De van 20$USD/év illetve 100$USD/év
2013. márc. 30. 17:50
7/18 A kérdező kommentje:
Ja és Cpanel X vagy Cpanel 11 infrastruktúra kedvencem
2013. márc. 30. 17:52
8/18 anonim válasza:
A cpanel elég elterjedt. Viszont a webfaction saját fejlesztésű panele mindent überel. :) Ha egy hónapra kipróbálod utána nem fogsz mást használni :) Ha gondolod asszem refer linket is tudok adni, mintha lenne refer rendszerük. De akkor se sértődök meg ha refer link nélkül regisztrálsz. :) Melegen ajánlom tényleg jó host. Több fizetős hosztról költöztem ide-oda mire megtaláltam ezt és zseniális :)
9/18 A kérdező kommentje:
Várom a host elérhetőségét
2013. márc. 30. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!