Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » NO COST WEB HOST tárhelyemt...

NO COST WEB HOST tárhelyemt miért kerül olyan sok időbe hogy aktiválja?

Figyelt kérdés
Március elején kértem tőlük tárhelyet azóta még még nem volt hajlandó aktiválni még függőben van igaz 0 USD$ regisztráltam de nagyon lassúak.amúgy szuper csak az ügyintézésről elfelejtkeznek.

#aktiválás #külföldi tárhely #hosting.host
2013. márc. 30. 09:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Évente mennyit vesz le bank kártyáról?
2013. márc. 30. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Én havonta fizetem. Árfolyamfüggő. Jobb forint esetén kevesebb. A legutóbbi fizetéskor 2,677 forintot vett le a kártyáról. A csomagban domain név nincs nekem, azt a GoDaddy-nél regiszráltam és kb. éves szinten kerül ennyibe.
2013. márc. 30. 22:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Username ide kerül doamin név?
2013. márc. 30. 22:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Havi 1 dollár kedvezmény jár, ha éves szinten fizeted. Ha tetszik az ajánlat, akkor azt javaslom, először próbáld ki egy hónapig, aztán ha bevált(be fog :) ), akkor ha évente szeretnéd fizetni akkor ki is fizetheted. Akár előre is ki lehet fizetni, tehát ha 3 nap múlva döntesz úgy, hogy ez neked biztos kelleni fog a következő 1 évben, akkor kifizetheted 1 évre, és akkor úgy fogja számolni, hogy 1 év 1 hónap - 3 napra már ki vagy fizetve.
2013. márc. 30. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:

A Username az a felhasználóneved lesz.

webfactionos aldomaint a control panel felületen korlátlan mennyiségben igényelhetsz, az egyes weboldalaidhoz rendelve (több webes szolgáltatásod is lehet egy accountal).

Illetve máshol megvásárolt domain neveket korlátlan mennyiségben hozzá rendelhetsz a weboldalaidhoz.

2013. márc. 30. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Felsőszintű domain nincs a csomagban, tehát ha .com-os, vagy .hu-s domaint szeretnél, azt külön kell regisztrálni. Hál istennek bárhol máshol regisztrálhatod, tehát ahol a számodra legmegfelelőbb ajánlatot teszik akár ott is :)
2013. márc. 30. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen minden igénylés azonnal végrehajtódik, ugyanis az ügyintézés 99%-ához scripteket készítettek, tehát amit automaziálni lehet az a munkatársak nélkül is azonnal végrehajtódik. :) A supportra sem hallottam eddig panaszt, eléggé figyelnek rá
2013. márc. 30. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért az ilyen közvetlen refer linkeket nem szép dolog bepakolni ide, max a sima link mellé olyasmi szöveggel, hogy ha segíteni akarsz, akkor itt regisztrálsz.

Mondjuk...

Amúgy rengeteg webhosting van, akár évi 3-4000 Ft-ért ami bőven elég a legtöbb felhasználónak.

Google kismillió találatot dob.

2013. márc. 31. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!