NO COST WEB HOST tárhelyemt miért kerül olyan sok időbe hogy aktiválja?
Figyelt kérdés
Március elején kértem tőlük tárhelyet azóta még még nem volt hajlandó aktiválni még függőben van igaz 0 USD$ regisztráltam de nagyon lassúak.amúgy szuper csak az ügyintézésről elfelejtkeznek.2013. márc. 30. 09:33
11/18 A kérdező kommentje:
Évente mennyit vesz le bank kártyáról?
2013. márc. 30. 21:51
12/18 anonim válasza:
Én havonta fizetem. Árfolyamfüggő. Jobb forint esetén kevesebb. A legutóbbi fizetéskor 2,677 forintot vett le a kártyáról. A csomagban domain név nincs nekem, azt a GoDaddy-nél regiszráltam és kb. éves szinten kerül ennyibe.
13/18 A kérdező kommentje:
Username ide kerül doamin név?
2013. márc. 30. 22:08
14/18 anonim válasza:
Havi 1 dollár kedvezmény jár, ha éves szinten fizeted. Ha tetszik az ajánlat, akkor azt javaslom, először próbáld ki egy hónapig, aztán ha bevált(be fog :) ), akkor ha évente szeretnéd fizetni akkor ki is fizetheted. Akár előre is ki lehet fizetni, tehát ha 3 nap múlva döntesz úgy, hogy ez neked biztos kelleni fog a következő 1 évben, akkor kifizetheted 1 évre, és akkor úgy fogja számolni, hogy 1 év 1 hónap - 3 napra már ki vagy fizetve.
15/18 anonim válasza:
A Username az a felhasználóneved lesz.
webfactionos aldomaint a control panel felületen korlátlan mennyiségben igényelhetsz, az egyes weboldalaidhoz rendelve (több webes szolgáltatásod is lehet egy accountal).
Illetve máshol megvásárolt domain neveket korlátlan mennyiségben hozzá rendelhetsz a weboldalaidhoz.
16/18 anonim válasza:
Felsőszintű domain nincs a csomagban, tehát ha .com-os, vagy .hu-s domaint szeretnél, azt külön kell regisztrálni. Hál istennek bárhol máshol regisztrálhatod, tehát ahol a számodra legmegfelelőbb ajánlatot teszik akár ott is :)
17/18 anonim válasza:
Ja és természetesen minden igénylés azonnal végrehajtódik, ugyanis az ügyintézés 99%-ához scripteket készítettek, tehát amit automaziálni lehet az a munkatársak nélkül is azonnal végrehajtódik. :) A supportra sem hallottam eddig panaszt, eléggé figyelnek rá
18/18 anonim válasza:
Azért az ilyen közvetlen refer linkeket nem szép dolog bepakolni ide, max a sima link mellé olyasmi szöveggel, hogy ha segíteni akarsz, akkor itt regisztrálsz.
Mondjuk...
Amúgy rengeteg webhosting van, akár évi 3-4000 Ft-ért ami bőven elég a legtöbb felhasználónak.
Google kismillió találatot dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!