Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Temlatemonster.com weboldal...

Temlatemonster.com weboldal sablonok, veszi ezeket valaki is? .

Figyelt kérdés
Figyelem egy ideje, és ma láttam hogy sok jó téma és sablon van viszont még nem vásárolták meg. Pár template-et már letöltöttek, de nem sokan. Drágán adják vagy nem keresett vagy kerülőúton jutnak hozzá?
2014. febr. 12. 17:05
 1/4 Német_Tibor ***** válasza:

Nagy jó és igényes templatek vannak fent a templatemonsteren. Szerintem az ár sem rossz.

Amikor lekérsz egy kategóriát, mindig a frisseket teszi előre,viszont ha továbblapozol,a régebbieket átlagban már 5-7 ember is letöltötte. Ha felszorzod az eredeti árat, akkor így már a készítőnek is megéri. Illetve egy szerző több hasonló templatet is csinál, így nem indul mindig a nulláról, hanem pl egy régebbit alakít át.

2014. febr. 12. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
És maga a template-et veszik meg, vagy már dinamikus tartalommal együtt? A templatemonster mennyit számol fel mint jutalék?
2014. febr. 12. 20:29
 3/4 Német_Tibor ***** válasza:

A jutalék már benne lehet az oldalon feltüntetett árakban. Szerintem néhány százalék lehet csak. De mivel sok template van fenn, és sokat is rendelnek, így elég sok befolyhat ebből.

Hogy érted, hogy dinamikus tartalommal? A tartalmat ugye te teszel fel sajátot, de mintatartalmat szerintem tudsz telepíteni.

2014. febr. 12. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, veszik. több céggel vettünk már onnan templateket és nem egyedi a dolog.
2014. febr. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!