Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan illesszem be a tumblr...

Sindei Lola kérdése:

Hogyan illesszem be a tumblr button-t blogger.com-ba? (blogspot)

Figyelt kérdés

Pontosabban, megvannak a button html kódja, csak azt nem tudom hova kéne beillesztenem.. legjobban úgy szeretném, hogy a jobb felső sarokban jelenjen meg..( mint pl. ebben a blogban : [link] )

Kérlek, ha tudtok, segítsetek, én ezzel kapcsolatban semmit sem találtam.

2014. febr. 11. 18:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit, hogy.. öhm, nem vagyok biztos, hogy button-nak hívják.. szóval, az a kis, follow me on tumblr ikonra értettem ezt a szót, ha értetlenól fogalmaztam volna. ^^"
2014. febr. 11. 18:20
 2/2 anonim válasza:

Elrendezés -> Modul hozzáadása -> HTMLS/Javascript -> beilleszted a kódot és elmented.

A jobb felső sarokba nem igazán fogod tudni tenni, mert ennek a honlapnak magába a sablonjába van benne az az ikon.

2014. febr. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!