Milyen scrip-tel lehet letiltani egy weblap tartalmát, amíg a háttérkép nem töltődik le teljesen?
jézusom :)
ne csináld azt.
inkább megváratnád a felhasználót?
- el fog menni
- ha marad máris rossz benyomással kezd
- türelmetlenebb is lesz
a háttérképet optimalizáld!
tömörítsd, photoshopban mentés webre és nézd a prewievet nagyon kis mérettel is nézhet ki ugyan olyan szépen
esetleg válaszd ki még (nem jut eszembe a neve) azt amikor gyorsba betölti csúnyán és utána szépül ki (valami r betűs?)
(és biztos van ilyen pl gimpben is, vagy online konverter is)
+háttérKÉP, vagy háttér?
amit csak lehet, css-el csinálj, csak az legyen kép, aminek képnek kell lennie :D
Ehhez nem kell külön script, csak máshogy kell szervezni a betöltést, ill. annak folyamatát.
Sokat segít, ha a segítő látja az elképzelt kódot.
Ellenkező esetben javaslom a köv. programot:
$(document).ready(function(){
$("p").click(function(){
$(this).csinálj_amit_akarsz();
});
});
A kérdést komolyabban elemezve; nem saját lap, hanem egyéb WEB-es tartalom letöltése....
Jaj!
Én azt szeretném, ha minden egér-kattintásra növekedne a bankszámlám értéke 3 dollárral. Erre kérem, gyorsan írjon valaki egy kódot. De azonnal.
Köszönöm, megtaláltam a megoldást. Kb. 5 jQuerry sort kellett beszúrni és minden olyan, mint szerettem volna.
Magmamnak csináltam, nincs semmiféle felhasználó a körben rajtam kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!