Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészítés otthon, de hogyan?

Weblapkészítés otthon, de hogyan?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem segíteni hogy hogyan is lehetne működő és elérhető weblapot készíteni. Nem nagyon értek a weblapkészítéshez de megkértek hogy csináljak egyet. Megcsináltam az alapokat, (háttér szöveg hivatkozások) de nem tudom hogy hogyan legyen elérhető az interneten.Olvastam valahol hogy az atw.hu-n ingyenes webtárhelyek vannak de nem engedi feltölteni a kész weboldalt. A weboldalt Microsoft sharepoint designer-rel csináltam (ezen érettségiztem)
2014. febr. 3. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem csak magad szórakoztatására csinálod, akkor hagyd az ingyenes tárhelyeket, és bérelj egy szervert, saját domainnel. Pl icd.hu -tól, de van ezer másik is, Google abarátod.
2014. febr. 3. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak aki megkért nem akar ilyenért bérelni...
2014. febr. 3. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint még az is jobb ha nincs weboldala valakinek, mint ha van de...

Egy webtárhelyet, domain névvel együtt havi 1-2 doboz cigi árából lehet bérelni.

Ehhez olyan szolgáltatások járnak, amik ingyenes tárhelyhez nem, vagy csak nagyon korlátozottan.

Viszont abból ki indulva hogy FTP -n a fájlok feltöltésénél elakadsz, számomra erősen azt sugallja, hogy nagyon nem vagy képben az alapokkal se, és így nem igen lehet mit tanácsolni.

Mert ha ingyenes kész rendszert is adunk, amit csak fel kell tölteni, és pár ponton konfigurálni, azzal is elakadnál már ott hogy FTP. És még sehol sincs adatbázis, vagy bármi amitől nem csak egy nagyon alap site lenne, alap megjelenéssel.

(Amúgy FTP -t általában passzív módban kell használni, és htdocs vagy www vagy ami meg van adva home-directory -nak abba kell feltölteni, sokszor ez közvetlen az a mappa ahova az FTP kapcsolatkor dob)

2014. febr. 3. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia most tervezek egy ingyenes tárhely beindítását, már teljesen jól be van configurálva.

Írj rám és tesztelheted elsőként, segítek a honlapszerkesztésben is. :)

2014. febr. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!