Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem az én oldalam...

Miért nem az én oldalam jelenik meg?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van hogy ha beírom a saját weboldalam címét, akkor nem az jelenik meg hanem egy tök másik emberé.

De ez a probléma csak a munkahelyemen fordul elő, de ott az összes gépen ez történik. A saját gépemen rendesen bejön. Mi lehet az oka ennek?

2014. jan. 13. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:

szívat a rendszergazda :)

a tök másik ember oldalának a címe ugyanaz mint a tiéd? (ez nem fordulhat elő)

2014. jan. 13. 09:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz egyáltalán. ugyanazon a területen dolgozik aq két személy de a weboldalak domain neve teljesen eltérő.

Azt tudom, hogy a melóhelyen a proxy be van mindig kapcsolva. De ennek nem hiszem hogy köze van ehhez. Vagy mégis?

2014. jan. 13. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
hm ... tényleg rá kellene kérdezned a rendszergazdára
2014. jan. 13. 09:11
 4/8 A kérdező kommentje:
És mit tud csinálni ezzel a rendszergazda?
2014. jan. 13. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
mindenesetre tud rá válaszolni, hogy miért történik ez :)
2014. jan. 13. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a DNS-el lesz a gond a munkahelyeden.

A DNS (Domain Name System) fordítja le a domain nevet (pl www.valami.hu)egy ip címre. Ez alapján íz ip cím alapján találja meg a weboldalt tároló szervert a gép.

Valószínűleg a céges DNS-ben a te oldaladhoz más IP cím van bejegyezve. Ezért megy rossz helyre a böngésző.

2014. jan. 13. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet átállítani a DNS-t a céges gépeken?
2014. jan. 13. 10:36
 8/8 jonyka01 válasza:
Céges gépen ne babrád a DNS-t, ha proxyt használ, annak nyilván oka van. A lényeg, hogy ha más országon keresztül megy a proxy, a DNS propagálása okozhat gondot, azaz idő kell neki, míg átáll, vagy vár még pár lekérdezést az illető országból.
2014. jan. 16. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!