Szégyenfal. De miért?
Figyelt kérdés
Ismerősőm domain neve kikerült ide:
Kérdem én miért? Elolvastuk, de nem tudjuk miért is pontosan. Valaki elmagyarázná?
2009. dec. 6. 01:35
11/16 A kérdező kommentje:
Hát képzeld elolvastam, de nem volt egyértelmű számomra! Jajj, hogy nálad ilyen nem létezhet? Ó, én kérek elnézést...
2009. dec. 6. 14:59
12/16 anonim válasza:
Én is elolvastam, nekem se volt egyértelmű, de lépjünk már túl ezen :D Ez csak egy nagy ráérő, önmagát okosnak kikiáltó kocka oldala, aki szerint ez egetverő probléma. Irigylem a gondjait mondjuk. Vélhetően neki ettől lesz mentális orgazmusa.
13/16 anonim válasza:
Ez manapság igenis egy probléma, és nem lenne nehéz megoldani. Másrészt pedig nem az ő problémája, nem tudom miért lenne ettől mentális orgazmusa. Úgy bírom mikor a laikusok elkezdenek szart dobálni mikor felhívják a figyelmüket a problémára, még ha apró is.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Olvass vissza! És megtudod mi az igazi probléma.
2009. dec. 6. 20:50
15/16 anonim válasza:
Laikusok, mi? :DDDD
Hát ez megalol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!