Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ismeri valaki a joomla content...

Ismeri valaki a joomla content uploader pro-t?

Figyelt kérdés
freakdout CU pro kiterjesztés, valaki használja? Nem a free-t, hanem a pro-t.

2014. jan. 30. 13:01
 1/4 anonim válasza:

igen, rendszeresen. Joomla content feltöltésre és K2 is kiváló akár többezer item esetén is.

Konkrétan miben segíthetek?

2014. jan. 31. 08:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Na a K2-t nem is ismertem. Kipróbálom, bár anno a free CU jónak tűnt, igaz a pro-t még nem használtam.
2014. jan. 31. 11:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a K2 nekem elsőre bonyolult, le is szedtem még mielőtt kipróbáltam volna. Nekem ilyen csv, odf táblázatban szerkeszthet feltölthető kellene és a CU free tökéletes volt. Nem tudom a mostani miért nincs a Joomla 3-hoz.
2014. jan. 31. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:

A supportról meg annyit, hogy a weboldalon gyakorlatilag lehetetlen a fórumon keresztül írni. freakedout

Több böngészőből sem! noscript, adblock kikapcsolva, mégsem.

Emiatt is érdekelne a program tökéletes használata, mert nem vet jó fényt, ha már a weboldal sem működik normálisan. Anno jó volt a free.

2014. jan. 31. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!