Tartalom megmutatása, ha elegen kattintottak az user linkjére. Honnan lehet ilyen scriptet leszedni?
Hogy mire is gondolok:
Amikor valaki rámegy az oldalamra akkor ott kap egy egyedi linket, amire ha valaki rákattint lesz 1 pontja, és mondjuk 10 pontnál, azaz ha 10 ember rákattintott a linkjére megnézhet 1 képet, vagy valami tartalmat ami egyébként nem elérhető. Régebben mentek az ilyen csajos képekkel.
Itt 1 példa: [link]
Itt ugye x embert kell összeszedni és akkor lesz elérhető a játék.(!!A fenti oldal 1 átcseszés, nem működik, csak példának hoztam!!).
Na nekem ilyen scriptre lenne szükségem. Le lehet valahonnan hasonlót tölteni?
igazából nekem nincs konkrét elképzelésem.. mártmint tudom h miről szólna az oldal, de tudnám idomítani ahhoz, csak a script lenne meg. köszönöm
Várom a többiek válaszát is!!!
valaki-vel nem fog ez működni szerintem
kell bejelentkezés, hogy azonosítsd a valakit. kap egy linket ezt ugye meg kéne jegyezni hogy az övé, adatbázisban ezt is lemented neki. Aztán hogy ne lehessen mind a 10 kattintást egy emberrel elintézni fél perc alatt, valahogy be kéne azonosítani őket is, és ez az a rész amit én már nem tudok csak tippjeim vannak.
Minden kattintásnál növeled eggyel a pontját adatbázisban, aztán ellenőrzöd megvan e már annyi, ha igen elérhetővé teszed.
De ezt elég sokféleképpen meg lehet csinálni szerintem.
ahogy az a fenti példa és mutatja, nem szükséges bejelentkezés. Adatbázis biztosan kell, de nem az a tervem, hogy írok egyet, csak ha lehet valahonnan ilyet szerezni akkor érdekelne.
Még mindig várom a többiek válaszát és köszönöm az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!