Webnode - tényleg olyan jó, mint amilyennek látszik?
Leírja az oldal, mi a hátránya:
pl
"Egyszerű, mint az 1x1
Valóban ennyire egyszerű! Nem kell más, csak egy internetböngésző és 5 perc az idődből. Nincs letöltés, telepítés, és nem szükséges technikai ismeret."
na ez a legnagyobb hátránya.
Számomra nincs is előnye.
előnye hogy rövid időn belül bárki összekattinthatja, és nem kell érte fizetni
hátránya hogy nem fognak komolyan venni nagyon sokan, mert nincs saját domain, és mert valószínűleg látszódni fog hogy sablon, és "kattintós", és ha van konkurencia, nem valószínű hogy eléjük kerülnél a keresési találatoknál.
Ha csak bemutatkozás, akkor elég ez. Ha szolgáltatás, vevőket, ügyfeleket akarsz az oldal felől szerezni, akkor lehet hogy megérne annyit, hogy fizess egy programozót.
Plusz egy jó designnal, és egy jó seoval neked is jó lesz :)
Köszi a válaszokat. Hát nem tudom, nem vagyok egy multi, nem feltétlen akarok az első lenni a googleban. Inkább csak bemutatkozónak szánom, meg az ügyfelek tájékoztatására.
Egyébként úgy láttam, hogy lehet saját domaint vásárolni a webnode-nél! [link]
Amúgy mennyibe kerülhet egy normális weboldal, ha egy programozót fogadok fel? Nem tudjátok?
Saját tárhely + domain 10-15 közt.
Olcsóbb programozó 35-50 között készít oldalt.
Tehát akár 60 alatt is meg lehet úszni. Szerintem mindenképpen érdemes ennyit beleinvesztálni, mert tényleg sokat számít!
domain+tárhely drágább helyen is kijön 10 alatt.
pl dotrollnál .hu domain 2évre 3000ft + tárhely 4000 amiben már van php 5 meg mindenféle cms okosság.
de van nekik tárhely ingyen is, ha veszel domaint náluk. csak abban nincs php. De bemutatkozni akár egy sima html statikus oldal is jó lehet. Akkor máris megvagy 3ezerből, aztán valakit megkérsz barátilag, hogy némi szöveget, képi anyagot, stb tegyen fel neked egy html-be potom 5-10ezerért, mert azért csak eltölti vele az időt. Ennyi.
Köszönöm a válaztokat!
Hát akkor szerintem kipróbálom ezt a webnode-t. Programozót ilyen drágáért biztos nem fogadok, a képeket meg énmagam is fel tudom tölteni ingyen. Jó egy domeint azért beszerzek. Akkor évi 3-4000-ből megvan a honlapom. Jó lehet, hogy nem olyan hiperszuper, de amire nekem kell, arra jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!