Valaki okostóni segítsen legyenszíves :3 nem rég csináltam Tumblr-t és néhány dolog még nem tiszta?!
például: szeretném beállítani a témát úgy ahogy mindenki másnak van alapjáraton, tehát : képek egymás mellett ( v. alatt) kis idézetek össze vissza, gifek. stb. de a Customize-ben leragadtam mert nem tudom hogy ez melyik.:D
a másik pedig hogy valami jó kis háttér kéne az egésznek, ilyet hol tudok "szerezni" ?:)
előre is köszönöm annak aki segít és ne ítéljetek el, még csak kezdő vagyok :/ :D
A téma az egy HTML és CSS alapú kód. Azt kell szerkeszteni, ehhez tanulni kell html és css programozást.
Aki nem ért hozzá, az felmegy a tumblr.com/themes oldalra, választ egyet és beállítja. A legtöbb témánál a costumize oldalfület kinyitva megtalálod a háttérkép sorát és betallózhatsz bármilyen képet.
köszi megvan, belállítottam 1 témát de üres a háttér. meg találtam egy oldalt ahol lehet kurzort is állítani de azt a linket meg nemtudom hova kell másolni .
és képet hogyan törölhetek ?
a hátteret külön kell beállítani ott a costumize panelen, de csak ha van a témában ilyen. Egyéb esetben a css-t kell módosítani.
Képet törölni vagy a képre kattintva tudsz a jobb felső sarokban, vagy a dashboard-on a posts menüpontban a fogaskerékre kattintva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!