Hogyan tudok ilyen facebook megosztó gombot a weboldalamra?
Sziasztok!
Hogyan tudok olyan megosztó gombot a weboldalamra csinálni, hogy csak a megosztás után lehessen megtekinteni az oldalt?
Mikor rá lép valaki az adott oldalra, először írja ki neki, hogy ossza meg, majd utána megtekintheti az oldalt...
A válaszokat előre is köszönöm!
Én még mindig nem vagyok kíváncsi a véleményekre!
H.Tibor te beszélsz a troll oldalakról? Épp az a baj, hogy pl. ebből a weboldalból troll oldalt csinálsz, ahelyett, hogy segítenéd a másikat!
Még pár éve ez egy olyan oldal volt ahol segítettek, nem pedig bele pofáztak a dolgaidba és leugattak egy kérdés miatt.
Az utolsónak mondanám: mindenki abból él meg amiből tud, nem járok el lopni sehova, csak az eszemet használom! Senki nincs kötelezve, hogy megnézze a "szenny" oldalamat!!! Én megosztom, mindenkinek a saját döntése, hogy megtekinti-e vagy sem! Rámész, meg kell osztanod, te nem akarod akkor elmész! ENNYI! Nem kell ezen felakadni! Valamit valamiért... Amúgy meg nem pincér melóról van itt szó, hanem weboldalról! Semmi kárt nem okozok ezzel, nem az adófizetők pénzét nyelem le, sőt nem is a sima emberek pénzét... Ne ezzel foglalkozzál, gondolom van saját dolgod, törődj azzal!
Ha nem tudtok segíteni, tovább kell állni! Ennyi!
Nem irigykedem, mert már tudom hogy ebből nem lehet megélni.
És annyi a vesződség vele, hogy még mellékesnek se éri meg.
+ ha rááldozod a napjaid, hogy valamicskét termeljen, (amiért rendes munkával 10× többet kaphatnál), akkor a bevétel után adózhatsz, adózás után már megint csak nem éri meg mert örülhetsz ha a szervert/tárhelyet/domaint kitudod fizetni...
Ja'h és még annyi, ha olyan nagyon be akarod indítani.
WP környékén keresgélj, kompletten letölthető amit szeretnél...
Nekem ez hobbi, elég ha kifizetem belőle az oldal költségeit.
Nem wordpressel csinálom, saját kézzel írom a weboldalt. De ezért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!