Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki írna egy általános...

Valaki írna egy általános adatvédelmi nyilatkozatot?

Figyelt kérdés

Az oldalamon adsense hirdetéseket szeretnék megjeleníteni, de kell hozzá adatvédelmi irányelv...

itt le van írva, hogy mit kell tartalmaznia:

[link]

Csak nem tudom megfogalmazni úgy hogy a google ne kössön bele. Elég szigorúak és nem szeretném, hogy azért töröljék a fiókomat, mert nem felelt meg az adatvédelmi nyilatkozat.

2014. jan. 4. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyitsz egy tetszőleges magyar weboldalt, aminek van irányelve és lemásolod.
2014. jan. 5. 00:03
 2/2 A kérdező kommentje:

gyakori kérdések adatvédelmi nyilatkozatából kimásoltam egy részt:

"Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.

Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide. ( [link]

Ennyi már elég is ahhoz, hogy ne törölje az adsense a fiókomat? Tudom hülye kérdés, hisz a gyk is már egy jó ideje üzemel, csak biztosra akarok menni...

2014. jan. 5. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!