Valaki írna egy általános adatvédelmi nyilatkozatot?
Az oldalamon adsense hirdetéseket szeretnék megjeleníteni, de kell hozzá adatvédelmi irányelv...
itt le van írva, hogy mit kell tartalmaznia:
Csak nem tudom megfogalmazni úgy hogy a google ne kössön bele. Elég szigorúak és nem szeretném, hogy azért töröljék a fiókomat, mert nem felelt meg az adatvédelmi nyilatkozat.
gyakori kérdések adatvédelmi nyilatkozatából kimásoltam egy részt:
"Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide. ( [link]
Ennyi már elég is ahhoz, hogy ne törölje az adsense a fiókomat? Tudom hülye kérdés, hisz a gyk is már egy jó ideje üzemel, csak biztosra akarok menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!