Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek a blogomról,...

Mi a véleményetek a blogomról, mit kell csinálni ha?

Figyelt kérdés

[link]

na és csak az az 1 bajom van, hogy ugye van a modul

pl.: "egyéb videók tőlem" na és rákattintasz, és kiadja, ezt új oldalakkal csináltam, hogy csináltam egy új oldalt és azt adja ki, de ma mikor csinálni akartam egy új oldalt, ezt írta ki: "Már létrehoztad a megengedett számú (20) oldalt." akkor most mit csináljak, vagy hogy lehet valami más módon ilyet csinálni, hogy rámész és odatesz a videókhoz pl? (nem értek ehhez)

2013. dec. 29. 22:03
 1/5 Német_Tibor ***** válasza:

Húha! Olvastam már ennél konkrétabban megfogalmazott kérdést is:)

Tehát ha jól értem, akkor azt szeretnéd, hogy az "Egyéb videók tőlem" menüpontra rákattintva egy videós oldal jöjjön be. Mert nálam ez történik, betölt egy "Sad piano instrumental in 3 HOURS!!!" videó.

Ha nem így akartad, akkor szerintem próbáld meg az elejétől, azaz törlöd a menüpontot és újra létrehozod a cikkel együtt.

2013. dec. 29. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
pont ez az ... mivel a bloggerel nem tudok új oldalt csinálni (Már létrehoztad a megengedett számú (20) oldalt), ezért nem tudok újabb menüpontot csinálni (mivel azt szeretnék)
2013. dec. 29. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
cserélj betűtipust!!
2013. dec. 30. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinálj bejegyzéseket akkor. A blog nem statikus oldalakra van kitalálva, hanem kronologikus sorrendben listázott bejegyzésekre.
2013. dec. 30. 00:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt csináltam, sikerült!
2013. dec. 30. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!