Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » MySQL, PHP regisztrációs...

MySQL, PHP regisztrációs rendszer?

Figyelt kérdés

Hello

nemrég csináltam egy regisztrációs rendszert a honlapomra. Legalábbis ezek ilyen teszt honlapocskák szoktak lenni ugyhogy ne aggódjatok nem ez lesz :D.

Ez lenne a probláma: www.chraze-teszt07.atw.hu

Itt annyi Warning van hogy sohasem fogy el. Amikor ezt kezdtem írni session_start(); Akkor már felülre bedobta a hibaüzeneteket de már a belépés menüpontnál is.

Szerintetek mi lehet a baja?

Válaszokat előre is köszönöm

2013. dec. 29. 17:08
 1/9 Drone007 ***** válasza:
Gyanítom, hogy nincs "tmp" mappád. Az atw-n ez a mappa kötelező, mert a rendszerük ide menti le a subdomainedhez tartozó átmeneti fájlokat (pl a session változókat is)
2013. dec. 29. 18:46
 2/9 A kérdező kommentje:
áhh értem. Sajna nincs. Kipróbálom
2013. dec. 29. 20:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Na igy jó. Már csak a tetejére írja ki ezeket

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:2) in /index.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:2) in /index.php on line 3

Ezt mi okozhatja? Pedig bele van írva hogy session_start

2013. dec. 29. 20:32
 4/9 edemmester ***** válasza:
A session_start() előtt nem írathatsz ki semmit az oldalból, se printtel, se echoval, se a nyitó HTML tag előtt, mert a session_start a kérés header részét módosítja, és ha előtte bármit is kiírsz, akkor a header már kiküldésre kerül. A session_start() előtt tehát ne írj ki semmit. A PHP csinálhat előtte bármit, de ne írjon ki, csak utána, és akkor működni fog. A karakterkódolást pedig ne sima UTF8-ra, hanem UTF8 BOM nélkülire tedd. Sikerült? Írj nyugodtan privátban!
2013. dec. 29. 21:00
 5/9 edemmester ***** válasza:
*nyitó PHP tag előtt
2013. dec. 29. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Írtaam :)
2013. dec. 29. 21:09
 7/9 PHP de kóder! ***** válasza:

ob_start ();

:)

2013. dec. 29. 21:55
 8/9 A kérdező kommentje:

az is megvan. Így néz ki a php sor index.php-ba:

<?php

session_start();

ob_start();

include("inc/connect.php");

?>

2013. dec. 29. 22:11
 9/9 PHP de kóder! ***** válasza:

az ob_start-ot es a session_startot csereld meg

valamelyik topicban irtam egy session-kezelot, keresd meg

2013. dec. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!