Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Üdv. Van valamilyen hírlevél...

Üdv. Van valamilyen hírlevél rendszer HTML-ben? A php is jó

Figyelt kérdés
A php is jó

2013. dec. 23. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:

ez htnl-lel nem oldhato meg. php kell hozza,egyebkent:

google --> newsletter script php

2013. dec. 23. 09:30
 2/5 Német_Tibor ***** válasza:

illetve adatbázis is tartozik hozzá PHP-n kívül, ha feliratkozókat is kezelni akarsz.

Használtam egy ingyenes és könnyen kezelhető küldőt, annak Pommo a neve. Erre keress rá.

2013. dec. 23. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért legyél tisztába a SPAM törvénnyel, mert ha kéretlen leveleket küldesz, és könnyen vissza vezethető hozzád, akkor hamar egy 500 ezres csekk tulajdonosa lehetsz.

(Én egy figyelmeztetéssel megúsztam, mikor vett adatbázist használtam, és kiderült nem minden mail cím felelt meg a törvényben foglaltaknak, azaz utóbb kiderült olyan címeket is tartalmazott amik magán személyhez tartoztak, akiknek nem lehet küldeni közvetlen üzleti megkeresést, mint cégeknek)

2013. dec. 23. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:

"illetve adatbázis is tartozik hozzá PHP-n kívül, ha feliratkozókat is kezelni akarsz. "

Ha már ennyire korrektek akarunk lenni...

Igen, valóban kell hozzá adatbázis is, de az adatbázis kizárólag PHP-ban is megoldható.

2013. dec. 24. 09:58
 5/5 anonim válasza:

Javaslom a Hírlevélmanagert. Nagyon klassz nagy tudású online rendszer nagyon kedvező áron, de ingyenesen is használható!

[link]

2013. dec. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!