Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen "hírlevél rendszer"...

Milyen "hírlevél rendszer" létezik, ami ingyenes?

Figyelt kérdés

Nem kell, csak egy alap, az is elég, ha annyit tud, hogy automatikusan küld egy letöltési linket vagy egy fájlt, ha kap egy üzenetet.

Fizetősből van egy, amit nem találok, majd meglesz, és van a Webgalamb, de fizetőset legkorábban jövőre szeretnék, mert terveim szerint akkor érek el oda, hogy megéri kicsengetni rá a pénzt. De akár fizetőset is ajánlhattok, de akkor az profi legyen.

Köszi.

2010. szept. 29. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a webgalamb egy sz@r:) ingyenes szerintem nincs normális, de nem olyan sok egy egyszerüt megcsinálni.
2010. szept. 29. 20:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem sok egyet megcsinálni?

Most álltam neki 1-2 hete az első weboldalamnak, hát nem egyszerű, de alakul, viszont azt kétlem, hogy összedobnék egy hírlevél kezelőt.

Esetleg megírnád, hogy mire gondolsz pontosan?

Ha csak egy ötleted van, amivel ki lehet egy ilyen rendszert bizonyos számú feliratkozóig váltani, az sem lenne rossz.

Én először arra gondoltam, hogy az oldalon kattintanak az "üzenek" gombra, az küldi a levelet az email címre, ott beállítom az automata választ és mehet, csakhogy nem válaszol a mail-re, gondolom mert nem fiókra, hanem az oldalra válaszol... pedig elég jól kitaláltam, csak nem működött, sajna.

2010. szept. 30. 09:40
 3/11 anonim ***** válasza:

nem kell hozzá sok minden:

- egy feliratkozo form: név, emailcím, meg generálsz hozzá egy egyedi azonosítót (auto increment id-n kivül, amit nem lehet találgatni, pl az név és emailcim md5, vagy sha1 hash-e)

- kell form amin te feltudod tölteni a levelet, html forrásként vagy wysiwyg szerkesztővel. ezt persze jelszóval véded, meg egy elküldés gomb.

- az elküldés meg: elkezded kiovasni a cimeket az adatbázisból és mindegyikre elküldöd a levelet, 1-2másodperc delay-el, a delay fontos mert a szervert nagyon leterheln másodpercenként percenként akár több 100 levél.

- minden levél végén kell egy leiratkozás link, ehhez kell az egyedi azonosító (pl www.wmi.hu/leiratkozas.php?a=azonosito) akkor ez alapjan lehet törölni az adatbazisbol.

- az azonositot felhasználhatod még a hirlevélben levo linkek kovetésére, h megnyitotta e, vagy készithetsz olyan képet ami jelzi és adatbázisba mentni, ha megjelent a cimzettnél.

- egy alap renszerhez ennyi elég, de lehet még variálni, cimzettek csoportosításával meg stb.

2010. szept. 30. 11:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Aha.

Esetleg kicsit szájbarágósabban is lehetne?

pl. mi az a auto increment id, emailcim md5, vagy sha1 hash-e ??

wysiwyg?

Megtanulom, csak valaki magyarázza el előtte.

Az segít, hogy ucoz-on van az oldalam?

Van jobb? (Csak magyar nyelvű legyen, mert magyarul is kínai ez még, nem hogy angolul.)

Mindeneserte eddig is sokat segítettél, nagyon szépen köszönöm!

2010. szept. 30. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:

auto increment: sql mező tulajdonság, minden uj sorban 1el növeli az értékét automatikusan, 1,2,3......., a kiosztott értékek nem ismétlődnek soha, ha törölsz sem, pl ha van 1,2,3 és törlöd a 3. sort, akkoris 4-nél folytatja a számolást

hash, pl md5() vagy sha1(): egyirányú kódolás, pl: MD5("majom"): bcb559cd9d05046da8ec6ea3175a834c

wysiwyg: „What You See Is What You Get”, azaz az „amit látsz, azt kapod” az olyan szerkesztési technológiákat jelöli, melyeknél a szerkesztés közben a szerkesztő számára megjelenő kép hasonlít a szerkesztéssel előállítandó végtermékhez.

nem tudom mi az az ucoz:), de mindegy hol van az oldald, php, mysql kell.

2010. okt. 1. 12:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kimerítő választ, nekilátok értelmezni, megérteni.
2010. okt. 1. 20:48
 7/11 tocsíí. válasza:
Én ismerek egyet, ami magyar, könnyen használható és egy egyszerű kóddal honlapra is beilleszthető. Ez a www.ingyenhirlevel.hu ;)
2010. okt. 4. 11:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megnézem!!!
2010. okt. 4. 13:57
 9/11 A kérdező kommentje:

tocsíí:

Köszi a linket, de valahogy nem regisztrál a rendszer. Nem jön a megerősítő mail, se belépés, se semmi.

Működik egyáltalán?

2010. okt. 4. 20:47
 10/11 tocsíí. válasza:
Szia! Nem tudom, hogy éppen mi lehet a probléma, mert én megpróbáltam regisztrálni és sikerült. Megjött az aktiváló levél is. Megpróbálom kideríteni mi lehet a baj.
2010. okt. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!