Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen weblapszerkesztő...

Milyen weblapszerkesztő programot használtok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 22:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Word: 1 MByte; nvu: 200 kByte; ha bepötyögöd 50kbyte!!!

... és ugyanazt látod!

2013. dec. 23. 23:39
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Notepad++, illetve most kezdek átállni a Sublime Text 3-ra, érdemes megnézni, mit tud az Emmet-tel karöltve:

[link]

2013. dec. 23. 23:43
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
A frankó módszer a webszerkesztésre a következő. Megnyitod a paintet, majd úgy rajzolsz bele, hogyha megnyitod a kimentett file-t jegyzettömbbel, akkor a bmp deklarációs része után megtalálod a html/php/js kódot amit kimásolsz egy html/php/js file-ba. Keményebbek jpeg-be mentik.
2013. dec. 23. 23:44
 14/20 A kérdező kommentje:

Jesszus, fel ne akasszatok már!

Akkor sorban:

Leadták az anyagot, de a minimális alapot,de engem komolyabban érdekel a téma, ehhez kérdeztem, hogy van-e olyan program ami ostobábbaknak is lekódolja a "bonyolultabbnak számító" HTML kódokat és CSS-eket.

Nem zavar, ha valaki ért hozzá (miért zavarna?), de azért kérdeztem , hogy mindent lekódol-e, mert már egy 178 kódsoros honlap is több idő, mint egy programba összedobni a kinézetet. Számomra pedig bonyolult ennyi kódnevet megjegyezni, de másnak ez sikerült, az szuper!

Értem én, hogy nem értek hozzá, ezt lealacsonyítás nélkül is írhattátok volna, de most segítséget kértem.

Tovább megyek: Tudtok ajánlani valamit ami segítségével fejlődhetek? (Bármire nyitott vagyok: könyv, tanfolyam, honlap) Rengeteg fiatal tud már képzettség nélkül honlapot szerkeszteni, én csak ilyen szintre szeretnék kerülni.

2013. dec. 23. 23:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Adobe Dreaweaver vagy Seriff WebPlus "dizájn" módban elég egyserűen kezelhető de olyan progrm NINCS "ami ostobábbaknak is lekódolja a "bonyolultabbnak számító" HTML kódokat és CSS-eket." Azokat csak te kódolhatod le ha megtanulod a html-t. A W3Schools-on szinte minden meg van a weboldalszerkesztéssel kapcsolatban csak angolul, de még ott a google.
2013. dec. 24. 00:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon régen amikor nem volt netem volt egy putra writer nevű kis progi, ha jól tudom magyarok fejlesztették, volt hozzá dokumentáció, ami az alap html szerkesztést bemutatta, és ha jól emlékszem css-t is magyarázott. Keress rá!:D
2013. dec. 24. 00:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Én Winen Notepad++ -t használtam mint a legtöbb webfejlesztő.

(Grafikus szerkezetben csak statikus oldalt lehet, és azt se minden szempontból, szerkeszteni.

Webfejlesztők kódokban írják meg a HTML elemeket, sőt van aki még azt is generálja PHP -val)

Neked SULIRA kell, ha ez egy középiskolai tananyag akkor elvileg mondania kellet a tanárnak hogy a FrontPage -el kell szerkeszteni.

(Ez az MS Office része, most ha jól tudom 2007/2010 -es Office programokat kérik)

Ha esetleg bizonyos budai iskola, akkor FrontPage -nél magasabb elvárások vannak, de biztos leírták hogy leadták pontosan mi is az.

2013. dec. 24. 10:30
 18/20 Drone007 ***** válasza:
85%

Ahogy előttem is írták a komolyabban segíteni szándékszó hozzászólók, használj Dreamweavert, vagy NVU-t. Ezekkel a programokkal a kész látványt is ellenőrizheted, és elég sok segítséget adnak a kódoláshoz. Kereshetsz még más un. WYSIWYG szerkesztőket, de a word-ot hanyagold! Nemcsak hogy szörnyű és terjengős kódot generál, de módosítani, és normális szintre hozni is egy rémálom egy ilyen kódot. Tanulás céljára nem használható.

Viszont a html kódot többnyire célszerű magadtól megírnod, mivel csak így tanulsz. A legjobb hely ahol tanulhatsz a html/css/js kódokról: w3schools.com

És ne felejtsd el, hogy a webfejlesztés egy szakma, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor így is állj hozzá. Ha viszont csak hobbi szintre akarsz eljutni, akkor azt a netről is elsajátíthatod csak kitartás kérdése a dolog.

Sok sikert!

2013. dec. 24. 12:58
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

"Lekódolsz mindent? A beillesztett képeket, háttereket, táblázatot mindent?"

Hát jah, mire vártál, webfejlesztők vagyunk, nem copy-paste tolvajok. Notepad++ tökéletes erre, csak azért mert szinezi a dolgokat.

Ha ez nem megy akkor próbáld a Wordpress-ben összerakni és válts át majd kód nézetre, onnan kimásolhatod egy külön .html fájlba

2013. dec. 25. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Notepad++ vagy NetBeans (csak ha oop)
2013. dec. 28. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!