Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen weblapszerkesztő...

Milyen weblapszerkesztő programot használtok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 22:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
notepad
2013. dec. 23. 22:55
 2/20 anonim ***** válasza:
38%
Adobe Dreamweaver (jelnleg a CS6-ot)
2013. dec. 23. 22:57
 3/20 A kérdező kommentje:

Lekódolsz mindent? A beillesztett képeket, háttereket, táblázatot mindent? Inkább pl. ilyenekre gondoltam mint a Microsoft Office Share point Designer (speciel nem szeretem annyira ezt a programot, de csak ezt ismerem.)

Én jelenleg World-be szerkesztek honlapot (kinézet) és a finomításokat "Jegyzet tömbe" szerkesztem meg.

2013. dec. 23. 22:59
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Aki World-be(!!!) akar szerkeszteni meg nem ismer egy normális programot se az már ne akarjon egyből weboldalszerkesztő lenni, legalább az alapokat tanuld meg.
2013. dec. 23. 23:05
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Notepad++, kate, kwrite, gedit.
2013. dec. 23. 23:06
 6/20 A kérdező kommentje:

Sulis infóórára kell nem akarok egyből webszerkesztő lenni...

Akkora bűn, hogy nem értek hozzá? Valahol el kell kezdeni, feltétlenül kell rögtön ócsárolni?

2013. dec. 23. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
28%
A Seamonkey (mozilla böngésző) weblabszerkesztőjét és az NVU windows-os szerkesztőket is használhatod.
2013. dec. 23. 23:09
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Valahol el kell kezdeni, és ha már sulira kell hogy lehet hogy még az alapokat se adták le??
2013. dec. 23. 23:19
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

"Lekódolsz mindent? A beillesztett képeket, háttereket, táblázatot mindent?"

igen (akkora bűn, hogy értek hozzá?)

"Akkora bűn, hogy nem értek hozzá? Valahol el kell kezdeni, feltétlenül kell rögtön ócsárolni?"

nem

2013. dec. 23. 23:23
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

-mi az a world?

-a sharw point egy hulladék.akkora katyvaszt csinál egy egyszerű kódból,hogy ihaj.minden CMS rendszer css-e meghülyül tőle.

-"mindent lekódolaz?" nagy kunazt beütni, hogy img?

2013. dec. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!