Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy elkészült weblapot a...

Egy elkészült weblapot a készítője vagy a tulajdonosa kezeli, változtatja a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Elkészült a weblapunk. Furcsálom, hogy ha valamit változtatni akarunk a szövegben, én nem tudom megtenni, hanem majd szólnom kell a készítőnek és ő kijavítja. Ez normális? Másnál is így működik? Én semmit nem tudok átírni rajta. És ha váratlanul -ne úgy legyen- történik valami tragédia a készítővel? Kifizettem majdnem 80ezret és ott maradok egy általam kezelhetetlen honlappal? Vagy egy másik szakember majd bele tud nyúlni?

2013. dec. 18. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy kifizettél x összeget,már érteni fogsz a weblapszerkesztéshez? Ha igen akkor szólj neki,hogy mostantól te csinálod és kész.
2013. dec. 18. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésem, hogy más szakember tudja majd kezelni, ha vele valami történik??
2013. dec. 18. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Csak mielőtt kinyírod az eddigit kérd el tőle a weblap elérhetőségeit és jelszavait.
2013. dec. 18. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:

^^ xD

ez azért lehet, mert statikus az oldal, és nincs admin felülete

most nem kérem, hogy írd ki az oldalt, de privátban elküldheted a www címet, és rákukkantok,hogy mi a helyzet

ha statikus, akkor gyakorlatilag annyi kunszt a szerkesztése, mint egy word doksinak (szóval "szakember"-nek gyerekjáték)

2013. dec. 18. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

#1: nem kell értenie a weblapkészítéshez, WYSIWYG szerkesztő implementálásával, már bármely dinamikus oldalt tartalma szerkeszthető.

80 ezret nem ér egy statikus oldal, ha csak nem valami extrém egyedi szerkezetű, effektekkel, amit nem lehet könnyedén dinamikussá alakítani.

2013. dec. 18. 15:57
 6/7 uno20001 ***** válasza:

Én is azt tartom valószínűnek, hogy statikus. Nekem is küldhetnél egy linket.

Ha valóban statikus, (mint már említették) nem ér meg nyolcvanezer forintot.

Nyolcvanezer Ft. helyett te ingyen tudnál pl. egy WordPresst telepíteni.

2013. dec. 18. 18:55
 7/7 Német_Tibor ***** válasza:
Ha olcsón frissíti az oldalad a készítő, akkor szerintem jobban jártál a statikus oldallal, ugyanis a legnépszerűbb tartalomkezelőket az utóbbi egy évben rongyosra törik...
2013. dec. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!