Hogyan tovább a későbbiekben?
1 éve tanulom a weblapszerkesztést, eddig html és css-t tanultam, de még nagyon alap szinten vagyok :)
Jövőre fogunk igazán csak elmélyedni, a html és css világában, és mellé még jönni fog valamennyi php és java.
Eddig nagyon tetszik, ezen a pályán szeretnék maradni, az lenne a kérdésem, ha befejezem ezt a sulit merre tovább? Tudtok tanácsot adni? Elszeretném még jobban mélyíteni a tudásomat, de még fogalmam sincs mihez kezdjek egy év múlva. Egy biztos, ez a tudás még nem lesz elég, hogy helyálljak egy komoly munkahelyen. Tehát merre tovább?
Valami haladóknak való komolyabb tanfolyamra lenne szükségem, ami valami papírt is ad.
Én is ilyen pályán gondolkodom:) Én jövőre kezdem tanulni, de nagyjából már értek hozzá, magamtól is tanultam néhány dolgot, bár még csak főleg grafikusan szerkesztgetek. Van is egy humor oldalam: www.profihumor.ewk.hu :)
Ja, és a kérdésedre válaszolva: Sztem tanulj még többet, és sajátítsd el a tudást. Akkor majd ilyen pályán keress állást a későbbiekben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!