Mit javítsak a kinézeten? Mivel van gond?
Sziasztok!
Segítenétek? Biztosan van még gond ezzel a kinézettel, de órákig dolgoztam rajta, barátnőmnek tetszik. Kűlső szemmel segítenétek?
Mit? Hol? Min változtassak?
Előre is köszönöm!
Sztem a szürke lehetne valamivel világosabb. Egyébként rendben van.
A későbbiekre vonatkozóan esetleg megcsinálhatnád, hogy a főoldalon ne mutassa a bejegyzések teljes szövegét csak egy részletet belőle, esetleg valami informatív kivonatot. Tizenx hosszabb bejegyzésnél már zavaró ha kilométereket kell görgetni a lapozáshoz.
Szerintem teljesen jó a design. :)
Csak a fejléc képeden kéne még tuningolni picit. A jobb oldali srác gyakorlatilag skalpolva van. A csaj hajánál túl éles a vágás (főleg baloldalt), valami blurt rakhatnál a szélére. :)
Meg a bejegyzés felett a dátum fejléc hátterén gondolkozhatnál, az a lila nem illik oda. :)
#2-essel nem értek egyet. Nem kell minden túlcsicsázni.
-- OFF
#2-es, ha megengeded, építő jelleggel:
- a kutyás oldalon a fejlécen dolgozhatnál még. A "Minden jog fenntartva" szöveg olvashatatlan, hiányoznak belőle betűk, és látszik, hogy egy kisebb pixeles verzió eredetileg, csak fel van nagyítva. A hátteretet is újragondolhatnád a 4lábú mögött.
- a Star Moovie-s oldalon, a jobb oldali sávban a blokkok fejlécénél a kép be van keretezve, benne pedig el van csúszva a kék cucc. A fejlécben a Samsung logó alja szintén le van vágva.
-- ON
lol 2-es bújj el, nagyon gagyik..
kérdező: a háttér okés.
a fejléc lehetne alacsonyabb, kb a fele (legyen benne a lényeg, pl a farkas, a srác szeme, meg a csecsek :D)
én próbálnék azon egy kis homályosítást is.
Az oldal címe nem igazán feltűnő benne, ezzel is kezdenék valamit.
Betűtípusokat cserélném.
Számláló felesleges.
Az előttem szóló nagyjából mindent elmondott. Fejléc magasságából visszavenni. Itt a fejlécben, ha ez az "Idegen földeken" valami TVsorozat, akkor lehetne erre utalást tenni (pl. a legnépszerűbb argentin sorozat).
Dátumok mögül a külön hátteret kivenném.
Betű színekkel nekem nincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!