Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Gond, ha egy kérés félresikerü...

Gond, ha egy kérés félresikerül, és örökké "tölt"?

Figyelt kérdés

Ha gyorsan lapoz a felhasználó a képek közt, és nem töltött be, de már átváltott másikra, akkor ad rá egy hibát(img corrupt or truncated).

Firebug net panelen úgy mutatja, hogy ez a kérés tölt, a végtelenig.

Ez nem tudom hogy tényleg töltést jelent-e, nem lassul be, semmi gond.

Ez baj? Mi történik ilyenkor, amikor így félresikerül egy kérés? A böngésző még várni fogja?

Megoldottam azzal, hogy addig nem lapozhat, míg nincs betöltve a kép, de ez nem a legbarátságosabb megoldás, mit tudok tenni - ha valamilyen szempontból rossz az a hátrahagyott request - hogy ne legyen hiba, de lapozhasson kedve szerint?

(oldal gyorsabb betöltése miatt nem tettem a háttérbe a többi képet, hanem a src-t cserélgetem, így ha nem akar lapozni, nem tölt feleslegesen egy kupac képet)

Vagy ezt a kettőt kombináljam, és alapból egy kép van, ha lapoz, ezt elrejtve megtartja, és az előtérbe egy új img tag..?

2013. nov. 3. 13:41
 1/2 A kérdező kommentje:

most néztem egy "törpés" oldalt, ott is így van (img hiba, és a kérés)

úgyhogy gondolom nem probléma

2013. nov. 3. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Javíts a kódodon... Nekem sosem volt ilyen problémám.
2013. nov. 3. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!