Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapfeltöltés probléma?...

Weblapfeltöltés probléma? (Képpel)

Figyelt kérdés

Mindent úgy csináltam ahogy a linkben szereplő videóban van. Illetve mellékelek egy képet, amin látható milyen fájlokat szeretnék feltölteni. Valószínűleg gondolom az oldal megszerkesztését szúrtam el?

[link]

[link]

2013. nov. 27. 20:14
 1/9 Német_Tibor ***** válasza:

Már csak azt nem tudjuk, hogy mi a hiba:)

Linkeltél egy videót, ami alapján feltöltötted, és a képet, ami mutatja, hogy mi a két fájl, amit felmásoltál.

Ha az index fájlod html, htm vagy php kiterjesztésű, akkor jónak kell, hogy legyen. Az is hiba lehet, ha rossz könyvtárba másoltad fel, azt ellenőrizd még.

Ha ezeket megnézted, és még mindig hibát kapsz, akkor küldd el az oldalad linkjét, és megnézzük!

2013. nov. 27. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:

A hiba: 404 a kért weboldal nem található

Így töltöttem ki a Total Commanderben:

[link]

Az hogy rossz könyvtárba töltöttem fel mit jelent? Bocsi de totál sík vagyok ehhez, csak egy sulis feladat miatt kell a dolog..

2013. nov. 27. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Innen már egyátalán nem megy semmi?

Milyen hibát ad vissza a TotalCommander?

2013. nov. 27. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:

De igazából pont ezt nem értem. Ezeket a lépéseket csinálom: (szerintem itt lesz a hiba valahol)

[link]

[link]

[link]

2013. nov. 27. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha FTP-re másolnád a dolgokat? :)
2013. nov. 27. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen ezen is gondolkoztam, de gőzöm sincs mit kéne beírni... Ezzel már próbálkoztam:

ftp://darabontpeter@ftp.uw.hu

Ha esetleg van valami ötleted azt megköszönném

2013. nov. 27. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az egyik ablakban a totalcommanderben az ftp-t nyitod, ahogy a második képen itt a végefelé. A másikon meg a forrásmappát. Aztán így másold.
2013. nov. 27. 21:22
 8/9 Német_Tibor ***** válasza:
Úgy látom, hogy sikerült. Legalábbis nálam a [link] már betölt
2013. nov. 27. 21:52
 9/9 xX-_-RoToM-_-Xx válasza:
Windows intéző -> kerső cím sor ->ftp.atw.hu->bejelentkezel->be másolod a dolgaidat->
2013. nov. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!