Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik blogot a legkönnyebb...

Melyik blogot a legkönnyebb kezelni?

Figyelt kérdés
a blogspot-tal próbálkoztam, de én ehhez egyáltalán nem értek...nincs olyan, amit sokkal könnyebb kezelni?

2013. nov. 19. 23:07
 1/10 anonim válasza:

Háát szerintem nem nagyon van!

Esetleg próbáld meg a g-portált!

2013. nov. 19. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
A Blogger-nél átláthatóbbat, letisztultabbat nem találsz. Mi nehéz benne?
2013. nov. 20. 00:19
 3/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem értek az ilyen hülyeségekhez. megnéztem egyik ismerősöm blogját, és oldalt voltak mindenféle idézetek, meg ehhez hasonlók, de én olyan szövegdobozt se tudok odarakni. túl lebutított nekem, vagy nem tudom.
2013. nov. 20. 12:01
 4/10 A kérdező kommentje:
még azt se találom, hogy hol kéne törölnöm a blogot
2013. nov. 20. 12:03
 5/10 A kérdező kommentje:
megpróbálkozok a webnode-dal
2013. nov. 20. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

"egyáltalán nem értek az ilyen hülyeségekhez."

Akkor ne használj ilyen hülyeségeket, írd le a dolgaidat egy füzetbe, ha ennyit nem vagy hajlandó megtanulni, akkor nincs is szüksége az internetes társadalomnak a tartalmaidra.

2013. nov. 20. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

"még azt se találom, hogy hol kéne törölnöm a blogot"

Mert nem keresed. Én sem úgy születtem, hogy ismertem a Blogger felületét. Maximum KETTŐ PERC alatt meg lehet találni, ha végigmész szisztematikusan a bal oldali menün és elolvasol mindent.

Ez nem hozzáértés, hanem akarás kérdése.

2013. nov. 20. 15:39
 8/10 A kérdező kommentje:

everybody calm the fuckdown.

basszus, tényleg meg kéne keresni! hmmm. mert amúgy úgy akartam rájönni, hogy közben a nyitott ablakon néztem ki, nem? te ennyire H.Ü.L.Y.E. vagy? szerinted nem kerestem? úristen...

a füzeteket utálom, amióta anyám mindenembe beleolvasott. a blogomat csak én láthatom, úgy állítottam be.

valszeg azért nem értek hozzá, mert infó órán verseket, novellákat kerestem, és nem azt figyeltem, hogy hogy kell blogot szerkeszteni

2013. nov. 26. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindketten kerestük, de csak én találtam meg. Rendben, legyen neked: én vagyok a hülye.

Élj vele boldogan:

[link]

2013. nov. 26. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy belevágnék a helyedben valamilyen CMS rendszer kezelésébe.

Szerintem hamar meg lehet tanulni a kezelését, és nagyon szép oldalt lehet vele készíteni.

Mivel egy csomó fórum oldal van, hiszen sok sok millióan használnak ilyet, elboldogulnál...

2013. nov. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!