Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » JavaScriptben, hogy lehet...

Qaxqaxqax kérdése:

JavaScriptben, hogy lehet filet írni? (Esetleg jQuery? )

Figyelt kérdés

Találtam egy ilyet.

[link]

viszont nemigen működik, valahol máshol azt olvastam, hogy ez ie alatt szuperál.

Valaki tud egy ajax és php nélküli megoldást a fileba írásra?

2013. nov. 18. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt oldalon be van linkelve egy jQuery-s cucc.
2013. nov. 18. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Egyébként meg korábban és most is azt olvasom, hogy ez nem megengedett, biztonsági okokból.

[link]

Átlagfelhasználói szempontból is az a véleményem, hogy egy weboldal nekem ne írogasson random fájlokat a gépemen. Semmi keresnivalója a fájlrendszeremben.

2013. nov. 18. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
De ezt most miért, lustaságból, mert nincs kedved PHP-vel foglalkozni, vagy mégis miért?
2013. nov. 18. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerveroldali programozás nélkül kéne ezt megoldani:S
2013. nov. 19. 06:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Bár azon tűnődtem, hogy ha PHP val beolvasom a cuccokat és ajaxal átadom az ilyenkor csalás? Mármint ahhoz már szerver kell amin fut a kódom nem?
2013. nov. 19. 06:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez úgy van,hogy php-vel,ha van jogod a szerveren az adott könyvtárhoz,akkor írhatsz bele fájlt, kliens esetében pedig ha a kimenetként egy fájlt kap ,akkor nem írja ki magától a rendszerbe, hanem felugrik a mentés ablak.

A PHP-hoz meg kell webszerver php támogatással.

2013. nov. 19. 10:53
 7/9 A kérdező kommentje:
#2 nem akarok nagyon gyps-nek tűnni de ez a kód nem működik:D Nem hozza létre a filet nálam.
2013. nov. 19. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
#2 (és #1) vagyok, a #2-esben a linket nem a kód miatt szúrtam be, hanem a filozófia miatt, miszerint biztonsági okokból a JS nem írhat csak úgy fájlt a gépen. :)
2013. nov. 19. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg sütivel, de mit szeretnél elérni?
2013. nov. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!