Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ezt hogyan lehetne megoldani?

Ezt hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Egy ilyen popupot akarok elhelyezni a blogomra, hogy ha valaki megtekinti akkor felugrik és arra kéri a felhasználót hogy likeolja az oldalt fb-n, és csak akkor tűnik el ha ezt megtette. Ezt hogyan lehet megoldani javascriptben v egyéb módon?

2013. nov. 17. 02:38
 1/4 Német_Tibor ***** válasza:
Megoldani ezt nem olyan bonyolult, viszont ez szerintem nem egy jó megoldás, mert kb mindenki itt fogja bezárni a blogodat. Ha jó tartalom van fent, akkor a cikk végére tegyél lájkolási lehetőséget. Ha érdekelte őket, úgy is lájkolják, viszont ha csak úgy engeded tovább őket, ha lájkolnak.... Hát szerintem ez túl direkt.
2013. nov. 17. 12:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha érdekli őket a tartalom, úgyis lájkolják hogy megnézhessék.
2013. nov. 18. 07:14
 3/4 anonim válasza:
Én az ilyen oldalakat egyből hagyom is, lehessen bezárni mondjuk 10mp után azt cső... Ha tetszik az oldal úgyis lájkolom
2013. nov. 20. 19:44
 4/4 KriszánAtti válasza:
Javascriptben kell ezt megírni. De, szerintem, nem kell ennyire szigorúnak lenni, elég, ha kilépéskor feljön a popup, amiben benne van a facebook page pluginod amiben tudnak lájkolni, de be lehessen zárni, mindenféle megkötés nélkül. Ezt amúgy meg tudod csinálni programozás nélkül a PoccaBee-vel. Keress rá a google-ben.
2016. febr. 1. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!