Kinek van ötlete, miért kapok 404 hibát?
Figyelt kérdés
Rendesen fel van töltve minden, és telepítve is. De pontos útvonalra, meg sima domain névre is 404 hibát kapok. Minden tipp jöhet.2013. nov. 4. 22:37
1/15 anonim válasza:
Domain jó helyre mutat ? Nézd meg beállításainál az ip címet amit használ, azt írd be böngésző címsorba, úgy se hozza be ?
2/15 anonim válasza:
Meg leírhatnád mit is amit használsz, te állítottad össze a szervert vagy kész webszervert bérelsz ? Ha tied a szerver akkor 99%, hogy rosszul konfigoltad, esetleg 80as port nincs átengedve.
3/15 Drone007 válasza:
404-es hibaüzenet azt jelenti, hogy nem található a tartalom, amire hivatkozol, tehát vagy nincs rendesen feltöltve, vagy nem ott van, ahol keresed.
4/15 anonim válasza:
és mint mindig, kis és nagybetűkre ügyelj!
5/15 A kérdező kommentje:
a fájlok ott vannak. én magam töltötem fel ftp kapcsolatal. a webszerver meg nem az én reszortom, csak tárhelyet bérlek. ez csak egy nyomorult konzerv php cms, semmi extra nincs benne, egy egyszerü eseménynaptár. felraktam egy under construction fájlr index.html nel, azt megtalálta, érdekes.
2013. nov. 5. 08:17
6/15 A kérdező kommentje:
ja igen a névszerver is be van állítva.
2013. nov. 5. 08:19
7/15 A kérdező kommentje:
és a .htaccess-t is módosítottam szükség szerint. nem az elsö weboldal, amit hegesztek, de iluennel még sose találkoztam.
2013. nov. 5. 08:21
8/15 anonim válasza:
Csak egy tipp. Azt írtad,az index.html megy, index.php-is menne?
Nem lehet,hogy php -vel van gond?
10/15 Drone007 válasza:
Ez most komoly? Besértődtél, mert leírjuk mi az a 404-es hiba? LOL kérdezz még ilyenek légyszi, ma még nem röhögtem eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!