Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ismerőseimtől többször kapok...

Ismerőseimtől többször kapok olyan levelet, amelyhez pps file van csatolva, de ezeket az én gépem nem tudja megnyitni. (vagy én nem értek hozzá) Van valakinek valami ötlete, hogy meg tudjam nézni ezeket a file-okat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a pps fájlok Power Point bemutató fájlok, vagyis a megnyitásukhoz szükséged lesz a Microsoft Office programcsomaghoz tartozó (ez egy irodai szoftvercsomag) Power Point-ra. DE...

De ez a program nem ingyenes. Viszont van ingyenes hasonló program(csomag) is, az OpenOffice.org. Talán az is meg tudja nyitni. (Rákereshetsz a Google-lal).

AMIT AJÁNLOK: Ha nem akarod szerkeszteni, csak megnézni ezeket a fájlokat, akkor töltsd le ingyen, gyorsan, egyszerűen a Microsoft Power Point viewert! Ezt pont arra találták ki, hogy az ilyen fájlokat megtekinthesd. Keress rá!

Remélem segítettem. :)

2009. febr. 23. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nincs PowerPoint a gépeden.

Valami nézegetőt kell telepítened hozzá, pl:

[link]

[link]

2009. febr. 23. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

PowerPoint megjelenítő2007

[link]

2009. febr. 23. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehogy letölts valami microsoftos szemetet vagy egyéb hasonló nyalánkságot!Az openoffice nem talán,hanem teljesen biztosan meg tudja nyitni.Erről bővebben a következő linken olvashatsz,az iroda nevű narancssárga gombra kattintva:

[link]

Ez az én nonprofit weboldalam,de még nincs egészen kész.Léci ne fikázzátok!

2009. febr. 23. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Mégegy szavazat az openoffice-nak :)
2009. febr. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!