Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit tanácsoltok kezdő blog...

Mit tanácsoltok kezdő blog íróknak? Mikre kell oda figyelni?

Figyelt kérdés
Úgy értem szeretnék egy történetes blogot írni, de nem tudom hogyan kezdjem. Mikre kell oda figyelni? Helyesírás meg ilyesmire gondolok... :)

2013. nov. 4. 15:26
 1/9 Csxeba ***** válasza:

A helyesírásra figyelj, mert nekem személy szerint a hátamon feláll a szőr, ha valaki írásra adja a fejét anélkül, hogy előtte megtanulna írni...

Úgy érted, hogy a saját magad által írd történeteket (pl novellákat) írnál fel? Az jól hangzik. Sok rajongód nem származna belőle, de akinek tetszik azok nagyon jó barátaid lehetnek a későbbiekben. :D

Majd linkeld be, ha van már fent posztod.

2013. nov. 4. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, egyrészt a szövegre:

- helyesírás

- tagoltság: ne félj több bekezdésre osztani a bejegyzést, ha logikailag elválasztható valahol a szöveg (pl. hosszú párbeszéd előtt-után)

Másrészt a design-ra, a lényeg, hogy legyen olvasható méretű és színű a szöveg. Emellett a szöveg köré ne pakolj olyan dolgokat amik elvonhatják a figyelmet.

2013. nov. 4. 15:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, és a jó tanácsákot! :3
2013. nov. 4. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Első számú és legfontosabb tanács:

Ne kezdj történetes blogot írni!

Kismillió százezer van a béna tinilányok iskolai történeteitől kezdve a mindenféle fanfictionokig, és rohadtul nem érdekli egyik se a kutyát sem.

2013. nov. 4. 15:47
 5/9 Csxeba ***** válasza:
Ne hallgass az utolsóra, biztos lesz, akit érdekel. Engem érdekel :D
2013. nov. 4. 16:11
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha magamnak akarom írni a blogot? :D nem érdekel hogy népszerű lesz-e vagy nem ;) azért írok mert szeretem ezt csinálni, nem érdekel hogy olvasni fogják vagysem :D <3
2013. nov. 4. 18:05
 7/9 anonim válasza:
34%

Ó valóban nem érdekel, hogy olvassák-e vagy sem?

Arany bogár, akkor minek teszed fel az INTERNETRE?

2013. nov. 4. 23:33
 8/9 Csxeba ***** válasza:
50%
Helyesen gondolkodsz, mert ha eleve sikerhajhász hozzáállással kezdesz a dolognak, akkor tutira mesterkélt lesz az egész... Csak csináld, élvezd a dolgot, majd ha mégis rákapna a tömeg, akkor gondolkozz a sikerhajhászásban. Még így is lehet, hogy többen fogják követni, mint gondolnád.
2013. nov. 5. 12:19
 9/9 anonim válasza:

#7 nem mindegy neked? Ha szereti had csinálja! Én is kíváncsi vagyok rá, mert szeretem a történetes blogokat, és egyik se olyan, mint a másik. Aki blogot ír annak van egy stílusa, hogy milyen formában ír, hogy hogyan néz ki a blog. Lehet, hogy most csak magának akar írni, de egyre többen fogják nézni a blogot és egyre többen fogják követni is. Hajrá, én szurkolok!:)

Engem se támogattam amikor elkezdtem most meg a barátaim már alig várják, hogy felrakjam az új részt...

2013. nov. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!