Bloggerek: hogyan kell?
Sziasztok!
Egyik legjobb barátnőm egy blogot készít (konkrétan fanfictiont), és csomószor beszél róla, úgyhogy én is kedvet kaptam így hozzá. Ezért szeretnék segítséget kérni a szakértőktől. :D
Gondolom sokféle blog létezik, nem csak fanfices. Én még sosem próbáltam írni, de úgy nem is tudnék miről. Még azt sem tudom, hogy miről csináljam az oldalt, úgyhogy ide is elkélne a segítség.:D
Szóval ha most néhány jellemzőmet elmondom magamról, remélem segít: raszta, jótanuló, hegedű, zene, állítólag vicces is néha, amatőr fotós, van stílusa, de nem feltétlen az utolsó divat után öltözködik, utál magolni, de csodálja a logikát és a végtelenséget, utálja a felszinességet, a halat, a gombát... Jaaa é van tumblr-m, és tudom, hogy a z is blog,de az mégis csak más, hiszen emberektől lopkodunk. Tudom, hogy nincs benne túl sok negatív jelző, de azt hiszem, a blogomban is igyekszem majd a jövőben nem megjeleníteni. Huuuhh... ez szép mennyiség lett:D bocsi:DDD És előre is köszönöm szépen a válaszokat!
(15/L ha már mindenki kiírja^^)
Én azt mondom, addig ne erőltess semmit, amíg nincs ihleted. :)
Amúgy a logika-csodálatból és hasonlókból lehet eszmefuttatásokat fogalmazni esetleg. Ha összegyűlik több bejegyzésre való gondolatsor és úgy érzed, később is tudod folytatni, akkor érdemes blogot nyitni. És ha eljutsz odáig, hogy publikálsz, a helyesírásra ügyelj!
A blog csak egy formátum (főoldalon a bejegyzések időrendben, legfrissebb legfelül), a tartalom mindegy. :)
A legegyszerűbb blog az, hogy tényleg naplót írsz a világnak. Ehhez nem kellenek különleges képességek, csak leírod, milyen napod volt. Persze itt felmerül a kérdés: kit érdekel? Ezt most minden negatívum nélkül mondom. :) Bármit is írsz, érdemes átgondolni, hogy van-e értelme megosztani, lenne-e olvasó, illetve azt is, hogy ha ismerőseid elolvassák, mit gondolnak rólad.
Vannak poénblogok, tech blogok, recept blogok, divat blogok, mindenféle, nézz szét a [link] -n például, itt van pár blog összegyűjtve. Én speciel programozással kapcsolatban írok tapasztalatokat/tippeket, meg jó zenéket osztok meg, amiket találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!