Blog írók, bloggerek, lenne hozzátok pár kérdésem!? Olyanok írjanak akik már rég benne vannak ebbe. Bőv. Lent!
Nos, nem rég elkezdtem én is egy blogot (fél éve) de igazából mostanába kezdtem többet írni bele, és foglalkozni vele. Egy csajos blogról lenne szó.
Kérdéseim:
- ti hogyan népszerüsítettétek a blogotokat?
- hogyan szereztetek követőket?
- mennyi idő kellett hogy sok rendszeres olvasótok legyen?
- fejlécet hogyan lehet desing-essé tenni?
- melyik blogkészítőt használjátok?
- nyereményjátékot csináltatok már? Ha igen mikor?
- a nyereményjáték jár veszélyekkel?
- milyen időközönként írtok posztokat?
A válaszokat előre is köszönöm :) ha még eszembe jut valami írok ;)
Bő másfél éve tolom a blogomat.
- ti hogyan népszerüsítettétek a blogotokat?
Speciel sehogy. A témám olyan, hogy a célközönség megtalálja Google-ben.
- hogyan szereztetek követőket?
Lásd előző kérdés.
- mennyi idő kellett hogy sok rendszeres olvasótok legyen?
Pár hónap.
- fejlécet hogyan lehet desing-essé tenni?
Nekem nincs fejlécem (csak egy cím), és nem is kell minden blogra. A tartalom a lényeg.
- melyik blogkészítőt használjátok?
Blogger.com, egyszerű, és be van drótozva a Google-be.
- nyereményjátékot csináltatok már? Ha igen mikor?
Nem.
- a nyereményjáték jár veszélyekkel?
A nyereményjáték tág fogalom. Nyilván lehet olyan nyereményjátékot csinálni, ami a játékosnak tesz rosszat. A nyereményjáték üzemeltetőjének szerintem nincs min aggódnia.
- milyen időközönként írtok posztokat?
Van hogy egy nap 3-at, van hogy 2 havonta 1-et. A látogatások jönnek attól még.
#1 vagyok, ja bocsánat, népszerűsítésnél elfelejtettem:
A releváns *.lap.hu oldalakra és hasonló linkgyűjteményekbe beajánlottam a blogom, onnan is jönnek látogatók.
Rendszeres olvasó: hát mondjuk nem biztos, hogy sok. :) De a látogatóim kisebbik fele visszatérő vendég. (A Google Analytics szerint.)
lap.hu: kiválasztasz egy szimpatikus *.lap.hu oldalt, és a jobb oldali oszlopban van egy olyan, hogy "Linkajánló", ott tudsz beajánlani oldalt, címmel, leírással. És emailben értesítenek majd (gyarkan hetek múlva), hogy elfogadták-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!