Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nagyon rossz lett? (Link lett)

Nagyon rossz lett? (Link lett)

Figyelt kérdés
A tartalmáról alakitott velemenyekre vagyok kivancsi. Utolso 2 bejegyzest tabrol irtam, ugyhogy tuti van benne hibas szo. A ,,majd" szocskat sokszor hasznaltam fel, de melyik kifejezest hasznalhatnam helyette? Amugy 12 eves vagyok, ugyhogy a szokincsem es a fogalmazasom nem profi, es nem is lesz, csak probalkozom. nyomor.blogspot.hu/

2013. okt. 29. 13:42
 1/6 edemmester ***** válasza:
Pont pár napja jártam a blogodon. Pontosabban blogjaidon. Nekem tetszik a munkád, szerintem jó és igényes amit csinálsz. (legalábbis ezen a blogodon, a másikon azért kicsit az látszik h totálisan nem érdekel téged... írtami s rá asszem kommentet) Nekem tetszik a tartalom. Szerintem jól írsz. Még azért valószínűleg sokat fogsz fejlődni az évek során, de szerintem kifejezetten jó úton haladsz, gratulálok! A design valóban elég őőő... Mondjuk úgy hogy szerintem még azért tudnál rajta javítani. Szerintem ez a munkád sokkal igényesebb a másik blogodnál. Sok szerencsét és sok olvasót kívánok a továbbiakban. Ha valami kérdésed van, ha segítség kell, vagy ha van valami ötleted de nem tudod hogy miként valósíthatnád meg, akkor írj bátran privátban!
2013. okt. 29. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. okt. 29. 16:50
 3/6 PHP de kóder! ***** válasza:
a blogspoton nincs hejjess irraselenorrzo?
2013. okt. 31. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Tabletről írom. Igy elég nehézkes és nem húzza al, amit rosszul írok. De egyébként van :).
2013. nov. 1. 13:40
 5/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit húzd széjjelebb az oldalt, és egy kicsit dolgozz a betűk designján. A színek lehetnének változatosabbak. A blogarchívumnál figyelj, hogy elég hely legyen a részek szövegének, ne tördelje őket szanaszét. A rész címe és a szöveg között nem értem, miért van annyi hely, mert láttam, hogy néha írtál oda valami alcímet, de az sincs rendszeresítve (pl. mindig balra igazítva, félkövér, áthúzott). Amúgy az oldal maga jó. Ha egy kicsit dolgozol még, tökéletes lesz. :)
2013. nov. 1. 21:06
 6/6 PHP de kóder! ***** válasza:

ez izgalmasabb:

[link]

2013. nov. 25. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!