Mappák feltöltése felhasználói szinten?
És nem is fog menni.
Ha kitallózol egy mappát a feltöltési űrlapból megnyitott filebrowserben, nyilván észrevetted, hogy mappát nem enged feltölteni. Ez azért van, mert maguk a mappák 0byte hosszúságú fájlrendszerbejegyzések, amik semmilyen információt nem tárolnak arról, hogy mennyi, milyen és mekkora fájlokat tartalmaz.
Ezt admin felületen célszerű több lépcsőben megtenni: 1. mappa létrehozás bekért név/elnevezés alapján, 2. fájl(ok) feltöltése a létrehozott mappába.
Ha a több fájl feltöltése a problémád, arra más megoldást is találhatsz, de a mappa feltöltését ne erőltesd, nem fog menni.
Ez egy szép és modern megoldás ajax segítségével:
Sziasztok!
Kipróbáltam mindkét javaslatot amit küldtetek de egyik sem vált be igazán .
A multiple csak egy fájlt tölt fel.. Kiválasztok 5öt de csak egyet tölt fel. Valószínűleg gond van a php részével a dolognak. Valaki tudna küldeni egy ehhez tartozó php részt?
Az ajaxos meg nem csinál semmit. Kiválasztom be is töltődik a csík rajt de semmit nem tölt fel.
A dropareán keresztüli fájlfeltöltés ajax segítségével haladó szintű kombinált tudást igényel.
Én azt tanácsolom, hogy tanulmányozd a letöltött kódot, értsd meg mit miért csinál, hogyan közvetíti az adatokat a php-layer felé, és akkor nem lesz gond módosítani. Csak ne add fel, és sikerül.
Én egy sokkal komplexebb kódot használok a tartalomkezelőmhöz, ha azt odaadnám (amellett, hogy ingyen nem csinálok ilyesmit) nem tanulnál belőle semmit.
Én 1 fájl feltöltéséhez ezt a módszert használom:
Ez kiindulási alapnak jó vagy több fájl feltöltése esetén teljesen máshogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!